Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
22. októbra 2023, 13:30
Čas čítania 5:02
Richard Balog

Vybrali sme 10 najlepších tašiek a ruksakov pre náročných mužov. Tvoje outfity posunú na novú úroveň

Vybrali sme 10 najlepších tašiek a ruksakov pre náročných mužov. Tvoje outfity posunú na novú úroveň
Zdroj: Marni
MÓDA LUXUSNÉ MÓDNE ZNAČKY MÓDA MÓDNE DOPLNKY
Uložiť Uložené

Doplnky sú rovnako dôležité ako oblečenie a obuv. Zaobstaraj si tašku alebo ruksak, s ktorými precestuješ celý svet a stále budú vyzerať fresh.

Obľúbená taška musí spĺňať niekoľko dôležitých podmienok vrátane zaujímavého dizajnu, dostatku úložného priestoru a odolnosti voči počasiu aj nárazom. Najlepšie modely sú vyrobené z kože, ale kvalitnou alternatívou sú aj vyhotovenia zo syntetických tkanín, ktoré poskytujú maximálnu ochranu a bonusom je, že sú vo väčšine prípadov lacnejšie (čo neplatí o modeloch z dielní módnych domov).

Nová sezóna prináša absolútne skvelé modely od značiek ako Bottega Veneta, Loewe, Visvim či Marni. Toto sú najlepšie vyhotovenia klasických ruksakov, menších tašiek cez plece aj veľkých cestovných tašiek s pevnou rukoväťou a s koženými popruhmi pre mužov, ktorí majú radi jedinečný dizajn a vyhľadávajú prémiovú kvalitu materiálov aj spracovania. Priamoúmerné týmto faktorom sú aj ceny. Vyber si svojho favorita.

P. S. Ak plánuješ dovolenku a hľadáš dizajnérske kusy batožiny vrátane veľkých podpalubných kufrov, skontroluj článok s modelmi od výrobcov ako Goyard, Louis Vuitton alebo Rimowa. 

Odporúčané
Dlhé vlasy, buzz cut aj pompadour. Toto je 11 najlepších účesov Davida Beckhama všetkých čias Dlhé vlasy, buzz cut aj pompadour. Toto je 11 najlepších účesov Davida Beckhama všetkých čias 10. októbra 2023, 14:00
Marni
Zdroj: Marni

Marni Shell Tote Bag    370 €

Taliansky módny dom Marni je známy najmä vďaka luxusným mohérovým svetrom a kardigánom s prúžkami, ktoré nosia celebrity vrátane Travisa Scotta či Harryho Stylesa, ale vo svojom produktovom portfóliu ukrýva aj množstvo zaujímavých modelov tašiek.

Rovnako ako v prípade mohérových vrstiev, aj táto veľká taška je zahalená do charakteristického farebného bloku, ktorý pôsobí veľmi efektne na pozadí čistých, minimalistických línií. Je vyrobená z odolného materiálu, ktorý je laminovaný pre dosiahnutie vysokého lesku, má veľmi atraktívny štruktúrovaný hranatý tvar a kontrastné kožené rukoväte. Nechýba ani zavesené označenie s logom spoločnosti Marni. Univerzálna taška je dostupná cez MR PORTER za 370 eur. Z nášho pohľadu ide o férovú ponuku, ideš do toho?

Jacquemus
Zdroj: Jacquemus

Jacquemus Le Cuerda Vertical Bag    490 €

Len málo nových značiek spôsobilo taký ošiaľ ako práve Jacquemus. Dielo návrhára menom Simon Porte Jacquemus je na trhu len od roku 2015, ale pozná ho každý, kto aspoň príležitostne sleduje dianie v módnom priemysle.

Medzi najvyhľadávanejšie produkty patria malé ženské kabelky, ako napríklad Le Bambino, Le Chiquito alebo Le Soli, avšak pozornosť si zaslúži aj mužský model s názvom Le Cuerda, ktorý je ako stvorený na odloženie dôležitých predmetov (mobil, peňaženka, kľúče a podobne).

Malá taška cez plece Jacquemus Le Cuerda je vyrobená z kombinácie kože v hnedom vyhotovení (telo) a látky vo svetlej farbe (popruh), pričom logo značky je umiestnené v dolnom rohu. Kúsok je v predaji za 490 eur v online obchode.

Visvim
Zdroj: MR PORTER

Visvim Cordura® Backpack    810 €

Ešte si nepočul/-a o značke Visvim? Najlepší čas túto chybu napraviť. Ide o jeden z najlepších japonských brandov, ktorý založil návrhár Hiroki Nakamura v roku 2000. Visvim ponúka produkty v remeselnom spracovaní zo starostlivo vybraných materiálov a inak tomu nie je ani v prípade doplnkov.

Dokonalým príkladom je tento čierny ruksak, ktorý sa pýši odolnou armádnou konštrukciou z nylonu Cordura® a mimoriadne funkčným dizajnom. Vyhotovenie je vysoko odolné voči roztrhnutiu a prepichnutiu, má ergonomický tvarovaný zadný panel a viacero praktických vreciek. Do hlavnej priehradky zmestíš oblečenie, náhradnú obuv aj kozmetickú tašku, zatiaľ čo do ochrannej časti na zips sa zmestí notebook s uhlopriečkou 15''. Cena cez MR PORTER je 810 eur. K dispozícii je aj zelená verzia za rovnakú cenu.

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia