Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
26. septembra 2023, 9:00
Čas čítania 5:00
Richard Balog

Oblečenie od Y-3, Nike či Herona Prestona, doplnky Diesel aj tenisky od Rihanny. Toto sú TOP módne novinky, ktoré si môžeš kúpiť

Oblečenie od Y-3, Nike či Herona Prestona, doplnky Diesel aj tenisky od Rihanny. Toto sú TOP módne novinky, ktoré si môžeš kúpiť
Zdroj: Footshop
MÓDA FOOTSHOP MÓDA TRENDY
Uložiť Uložené

V portfóliu online obchodu Footshop nájdeš najštýlovejšie produkty na trhu.

Jeseň je naše obľúbené ročné obdobie, a to z jednoduchého dôvodu – konečne môžeme po horúcich mesiacoch naplno ukázať svoje šatníky. Už sme si ukázali 5 sezónnych trendov, ktoré by si nemal prehliadnuť, a dnes sa pozrieme na TOP módne novinky v ponuke online obchodu Footshop. 

Zo širokého produktového portfólia sme vybrali to najlepšie pre mužov aj pre ženy vrátane oblečenia od značiek Y-3, MISBHV, Nike či Rick Owens, fresh doplnkov Diesel aj futbalových haloviek tenisiek, ktoré navrhla Rihanna pre Pumu. 

Nájdi si svojich favoritov na jesennú sezónu a zabezpeč si nový drip do svojho šatníka.

V deň publikovania článku bola v online obchode Footshop akcia do výšky 30 % na vybrané produkty. Ceny sú pred zľavou.
Pozri si celú ponuku v online obchode Footshop
Odporúčané
Privítaj jeseň v novom páre tenisiek. V kurze je najmä vintage, ale sú to aj futuristické línie Privítaj jeseň v novom páre tenisiek. V kurze je najmä vintage, ale sú to aj futuristické línie 13. septembra 2023, 13:00

Oblečenie 

MISBHV
Zdroj: Footshop

MISBHV Monogram Tights    75 €

Na úvod sme vybrali výhradne ženskú záležitosť v podobe klasických čiernych pančúch s monogramom obľúbenej streetwearovej značky MISBHV, ktoré využiješ počas jesene na viacero spôsobov. 

Adidas Originals, KSENIASCHNAIDER
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Denim Pants x KSENIASCHNAIDER    100 €

Pre ženy sú určené aj čierne rifle vo zvonovom strihu, ktoré sú dielom ukrajinskej návrhárky Ksenie Schnaider pre Adidas Originals. Minimalistický model má z vonkajších strán ikonické tri prúžky, ktoré si na prvý pohľad ani nevšimneš. Vďaka zľave vo výške 10 percent je cena 90 eur. 

Nike
Zdroj: Footshop

Nike Solo Swoosh Fleece Hoodie    100 €

Kvalitná mikina patrí medzi must have kúsky v každom šatníku, a to bez ohľadu na vek či pohlavie. V zozname nájdeš viacero tipov na fresh vyhotovenia vrátane tohto tmavozeleného modelu s vyšitým logom Nike na hrudi. Cena je rovných 100 eur. 

Nike
Zdroj: Footshop

Nike Solo Swoosh Fleece Full-Zip Hoodie    110 €

Ak preferuješ mikiny so zapínaním na zips, skontroluj univerzálny bavlnený model s vyšitým logom Nike v sivej farbe za 110 eur. K dispozícii je aj čierny variant za rovnakú cenu.

Adidas Originals, KSENIASCHNAIDER
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Denim Jacket x KSENIASCHNAIDER    120 €

Ak si kúpiš čierne zvonové rifle zo spolupráce Adidas Originals x KSENIASCHNAIDER, krok vedľa neurobíš ani s denimovou bundou z rovnakej kolekcie s vyšúchaným vintage vzhľadom.

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Vista Sweat Hoodie    159 €

V ponuke online obchodu Footshop nájdeš celú paletu produktov s logom streetwearovej ikony Carhartt WIP, spomedzi ktorých sme vybrali túto hrubú bavlnenú mikinu s vyšitým logom značky v sivej farbe. 

Nike
Zdroj: Footshop

Nike Reimagined Tech Fleece Jacket    200 €

Plný počet bodov udeľujeme aj tejto košeľovej bunde z technických tkanín v univerzálnom čiernom vyhotovení, ktorú zladíš na desiatky spôsobov a stále budeš fresh. Cena za tento nadčasový model z dielní Nike je 200 eur.

Y-3
Zdroj: Footshop

Y-3 Long Sleeve Rugby Shirt 230 €

Yohji Yamamoto je návrhárska legenda a aj vo veku 80 rokov posúva hranice avantgardnej módy. V rámci novej kolekcie Y-3 predstavil okrem mnohých nádherných siluet aj túto atraktívnu rugbyovú košeľu s kontrastným logom svojej vlastnej línie pod hlavičkou spoločnosti Adidas.

MISBHV
Zdroj: Footshop

MISBHV Knit Quarter-Zip Sweater    290 €

Z novej sezónnej kolekcie MISBHV vyberáme aj tento čierny pletený sveter so zapínaním na zips a s kontrastným logom na hrudi. Môžeš sa spoľahnúť na to, že pôjde o tvoj obľúbený kúsok počas prechodného obdobia.

Y-3
Zdroj: Footshop

Y-3 Track Jacket    300 €

Mierne nadrozmerná športová bunda s tromi prúžkami na rukávoch z dielní Y-3 si získala naše srdcia. Čo hovoríš ty? Cena je 300 eur vrátane doručenia. 

MISBHV
Zdroj: Footshop

MISBHV Triple M Hoodie    340 €

Prémiové produkty sú pevnou súčasťou ponuky v online obchode Footshop. Ak máš k dispozícii 340 eur a hľadáš oversized mikinu s originálnym grafickým motívom, model od poľskej streetwearovej značky MISBHV je zásahom priamo do čierneho. 

AMBUSH®
Zdroj: Footshop

AMBUSH® Waist Detail Denim Pants    455 €

Milujeme kvalitný denim a produkty s logom AMBUSH® spĺňajú najprísnejšie kritériá. Doplň svoj šatník o svetlomodré rifle v širokom strihu. Nič lepšie na trhu nenájdeš. 

Heron Preston
Zdroj: Footshop

Heron Preston Knit Crewneck    519,95 €

K jeseni neodmysliteľne patria aj pletené svetre a v modeli spod rúk návrhára Herona Prestona budeš neprehliadnuteľný/-á kdekoľvek na svete. Tento luxusný kúsok s prímesou alpaky je v ponuke taktiež v čierno-bielej farebnej schéme

MISBHV
Zdroj: Footshop

MISBHV Nylon Embossed Anorak Jacket    540 €

S čiernou nepremokavou bundou z nylonu s monogramom značky MISBHV zvládneš sychravú jeseň ľavou zadnou. Škoda, že stojí 540 eur.

Rick Owens
Zdroj: Footshop

Rick Owens Pusher Pants    855 €

Ak patríš medzi našich pravidelných čitateľov, dobre vieš, že Rick Owens je jeden z našich obľúbených návrhárov. O to viac nás teší široká paleta produktov v online obchode Footshop vrátane týchto teplákových nohavíc v širokom strihu s detailným prešívaním na boku. 

Obuv

Puma Avanti VL, FENTY
Zdroj: Footshop

Puma Avanti VL x FENTY    160 €

Netušíme ako, ale Rihanna stihla popri starostlivosti o prvorodeného syna a tehotenstve aj spoluprácu so značkou Puma pod hlavičkou vlastnej spoločnosti FENTY. Výsledkom sú vintage futbalové halovky, respektíve tenisky s prešívaným koženým telom v minimalistickej čierno-bielej schéme so zlatými prvkami. V predaji je aj metalická strieborná verzia za rovnakú cenu. 

New Balance 1906
Zdroj: Footshop

New Balance 1906    160 €

Ikonické tenisky New Balance 1906 prinášajú svieži štýl a maximálne pohodlie. Podrážka N-ergy tlmí nárazy a je vybavená systémom Stability Web na podporu klenby, zatiaľ čo medzipodrážka ABZORB a odpruženie päty ABZORB SBS poskytujú stabilitu. Čierne vyhotovenie s kontrastnými bielymi líniami na sieťovinovom zvršku s odolnými technickými prekrytiami vyzerá božsky. Cena je rovných 160 eur.

Asics Gel-Kayano Legacy
Zdroj: Footshop

Asics Gel-Kayano Legacy    180 €

Minimálne rovnako v kurze sú aj modely bežeckých tenisiek Asics. Tentoraz dávame do pozornosti modelový rad Gel-Kayano. Vedenie spoločnosti ich od roku 1993 upravilo a vylepšilo niekoľkokrát a novinka s prívlastkom Legacy je ódou na maximálne komfortnú obuv vďaka patentovaným tlmiacim technológiám aj mäkkej vložke. Metalické tóny vyzerajú na tejto siluete naozaj skvelo. Čo povieš?

Asics Gel-Kayano 14, GmbH
Zdroj: Footshop

Asics Gel-Kayano 14 x GmbH    190 €

Tenisky Asics Gel-Kayano 14 debutovali na pultoch obchodov v roku 2008 a ihneď získali ocenenie za obuv roka podľa bežeckého magazínu Runner’s World. Za ich vzhľadom stojí návrhár Hidenori Yamashita, ktorý ich pôvodne skoncipoval ako bežecké tenisky, ale vďaka súčasným trendom budú skvelou každodennou obuvou. Vyskúšaj si jedno z farebných vyhotovení od odevnej spoločnosti GmbH. Za pozornosť stojí aj zelená verzia s metalickými zlatými prvkami.

Rick Owens Denim Vintage
Zdroj: Footshop

Rick Owens Denim Vintage    460 €

Ak hľadáš ďalšie riešenie pre svoju zbierku tenisiek, nízky model s logom Rick Owens je netradičnou voľbou. Obuv je vyrobená v Taliansku z denimu s jemnou štruktúrou a stojí na charakteristickej vrúbkovanej podrážke z bielej gumy. Doplň ju nohavicami alebo teplákmi spod rúk amerického návrhára. Cena 460 eur je priamoúmerná kvalite použitých materiálov a spracovaniu.

Doplnky

Heliot Emil
Zdroj: Footshop

Heliot Emil Aether Sunglasses    200 €

Metalické odlesky sú v kurze niekoľko sezón a všetko nasvedčuje tomu, že inak to nebude ani túto jeseň, respektíve zimu. Ak potrebuješ nové slnečné okuliare, pozri sa na model s ostrými líniami a so strieborným rámom od značky Heliot Emil za férovú cenu 200 eur. 

Y-3
Zdroj: Footshop

Y-3 Classic Tote Bag    200 €

Čierna unisex taška s vyšitým logom Y-3 je skvelou voľbou do školy alebo do práce, ale aj na predĺžený víkend, keďže má objem 37 litrov. 

Y-3
Zdroj: Footshop

Y-3 Quilted Scarf    250 €

Nová sezónna kolekcia od spoločnosti Y-3 je plná skvelých dizajnov vrátane doplnkov. Dôkazom je prešívaný šál v čiernej farbe s tonálnym nápisom za 250 eur.

Diesel
Zdroj: Footshop

Diesel 1DR-XS-S Bag    300 €

Vedenie spoločnosti Footshop urobilo skvelý krok, keď do svojho produktového portfólia pridalo novinky značky Diesel vrátane trendových doplnkov. Kabelka Diesel 1DR-XS-S pochádza z runway kolekcie na sezónu jeseň/zima 2022 a je zmenšenou verziou kabelky Diesel 1DR. Fresh doplnok má polmesiacovitý tvar a je vyrobený z lesklej zrkadlovej kože s oválnym kovaním v tvare písmena D.

Diesel
Zdroj: Footshop

Diesel 1DR Bag    500 €

Obľúbená kabelka celebrít vrátane Kylie Jenner patrí medzi najviac fresh módne doplnky v ponuke online obchodu Footshop. Model Diesel 1DR v čiernom vyhotovení s lesklou povrchovou úpravou vyzerá skvelo a štýlovo doplní každý tvoj outfit. Či je cena 500 eur adekvátna, necháme na tvojom posúdení. 

Pozri si celú ponuku v online obchode Footshop
Odporúčané
Vybrali sme 10 najlepších čiernych tenisiek, s ktorými zvládneš sychravú jeseň bez akýchkoľvek problémov Vybrali sme 10 najlepších čiernych tenisiek, s ktorými zvládneš sychravú jeseň bez akýchkoľvek problémov 19. septembra 2023, 9:00
Domov
Zdieľať
Diskusia