Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
9. novembra 2023, 10:49
Čas čítania 0:50
Radka Klučárová

Bol som frustrovaný, že sa zo mňa stalo meme, priznal Nicolas Cage. Kvôli tomu som v tých filmoch nehral

OSOBNOSTI HERCI HOLLYWOODSKI HERCI NICOLAS CAGE SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Známy hollywoodsky herec nebol nadšený z toho, že si z neho internet uťahuje.

Herec Nicolas Cage vyhlásil, že bol frustrovaný z toho, že sa stal zdrojom meme obrázkov. V rozhovore pre The Guardian porozprával o tom, ako sa popri hereckej kariére vyrovnal s úlohou internetového zabávača, do ktorej sa dostal nepriamo prostredníctvom meme vtipov. 

„Mohol som byť prvým hercom, ktorý prešiel akousi memefikáciou. Bol som frustrovaný, pretože som nevedel, čo si ľudia z filmov okrem toho berú,“ povedal Cage. Pre filmového herca, ktorý bol už vtedy na scéne slušných 20 rokov, to bola novinka, na ktorú si musel zvyknúť. Dnes tvrdí, že byť známy pre memečka a mashupy je niečo celkom iné.

„Nerozumel som, ako mám spracovať to, čo sa deje. K herectvu som sa dostal preto, lebo ma film očaril viac ako ktorýkoľvek iný druh umenia. K filmom som sa nedostal kvôli tomu, aby som sa stal meme,“ vyhlásil. Postupom času však herec známy svojou bohatou mimikou a gestikuláciou zmenil svoje nastavenie a s novou rolou sa spriatelil.

Domov
Zdieľať
Diskusia