Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. októbra 2023, 8:44
Čas čítania 0:28
Ondřej Jarůšek

Karlos Vémola všetkých šokoval. Knokautoval Langera za rekordných sedem sekúnd a naďalej je šampiónom

Karlos Vémola všetkých šokoval. Knokautoval Langera za rekordných sedem sekúnd a naďalej je šampiónom
ŠPORT KARLOS VÉMOLA OKTAGON
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Karlos Vémola sa postavil proti Pavlovi Langerovi. Ich duel pritiahol do arény tisíce ľudí a všetkých priviedol do varu.

Stret dvoch svetov a boj o titul právoplatného šampióna poloťažkej váhy. Očakávaný súboj Karlosa Vémolu s Pavlom Langerom zavŕšil turnaj Oktagon 47 v priestoroch Tipos Arény v Bratislave, kde sa napätie dalo doslova krájať. 

Zápas, šokujúco, skončil skôr, ako začal. Hneď pri prvej výmene trafil Vémola ľavým hákom Langera, ktorý spadol na zem. Tam prakticky okamžite rozhodca zápas ukončil. Na časomiere ubehlo iba sedem sekúnd a týmto bleskovo rýchlym TKO si Vémola pripísal vôbec najrýchlejšie ukončenie v histórii Oktagonu. 

Hneď po zápase Vémola pripomenul blížiaci sa zápas s Attilom Véghom, ktorý má byť budúci rok. Zároveň sa zmienil, že na konci tohto roku chce ďalší súboj s Patrikom Kinclom. Či sa tak stane, však zatiaľ nie je jasné.  

vémolavémolavémolavémola
Zobraziť galériu
(6)
Domov
Zdieľať
Diskusia