Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
15. januára 2014, 8:00
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Dublin street - sexi kniha, ktorú si zamilujete

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Ak chcete knihu, ktorá má srdce, vojde vám pod kožu a nenechá vás na pokoji, kým nedočítate aj poslednú stranu, potom je Dublin street pre vás to pravé čítanie!

Ak chcete knihu, ktorá má srdce, vojde vám pod kožu a nenechá vás na pokoji, kým nedočítate aj poslednú stranu, potom je Dublin street pre vás to pravé čítanie! Takéto odporúčanie má pre vás Amazon.com. A môžeme len súhlasiť!

Edícia Svetový bestseller tak dostala ďalší skvelý kúsok s erotickým nábojom, pri ktorom budete mať chuť vyvesiť na dvere ceduľku s nápisom NERUŠIŤ!

Dublin street - sexi kniha, ktorú si zamilujete

Joss, ako ju všetci familiárne volajú, sa roky skrývala pred vlastnou minulosťou. Rozhodne sa ujsť pred spomienkami na tragické udalosti a presťahuje sa zo Spojených štátov do Škótska. Tvrdohlavo sa vyhýba blízkym vzťahom a preto nikto netuší, aký veľký žiaľ v sebe dusí. A ako musí dennodenne bojovať so svojimi démonmi. No teraz nastal čas odhaliť pred svetom trpké tajomstvá.

„Naozaj sexi kniha, ktorej hrdinku si zamilujete.

A najmä jej cestu k sebe samej a k tomu, aby bola silnejšia.“ USA Today

Dublin street - sexi kniha, ktorú si zamilujete

Samotársky život Joss dokonale vyhovuje – kým sa nenasťahuje do nového bytu na DublinStreet a nespozná Bradena. Ten otrasie jej zdanlivo nedobytným svetom. Braden totiž vždy dostane, čo chce. Je úspešný, bohatý, neskutočne príťažlivý – a odhodlaný dostať Joss do postele. Keď zistí, že ju predstava vzťahu desí, navrhne jej, aby uzavreli dohodu, ktorá uspokojí ich spaľujúcu sexuálnu príťažlivosť. No tvrdohlavému Škótovi ich posteľné hry nestačia a Joss spanikári. Predstava, že niekto prenikne do útrob jej duše, je pre ňu neprípustná.

„Táto kniha určite patrí k tým najlepším roku 2012.“

Fiction Vixen

Dublin street - sexi kniha, ktorú si zamilujete

Stiahnite si z Dublin street UKÁŽKU ZADARMO na Rajknih.sk

Do mobilu, tabletu, čítačky.

SAMANTHA YOUNGOVÁ je mladá škótska spisovateľka. V roku 2009 promovala na Edinburskej univerzite, kde študovala dejiny staroveku a stredoveku a dodnes miluje všetko starožitné. Vo februári 2011 si začala sama vydávať svoje romány pre mládež a tie sa stali v internetovom obchode Amazon bestsellermi. Je autorkou štyroch ság – desiatich románov a jednej novely. Dublin Street predstavuje jej debut v románovej tvorbe pre dospelých.

Dublin street - sexi kniha, ktorú si zamilujete
Domov
Zdieľať
Diskusia