Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou Ygames.
28. septembra 2023, 17:30
Čas čítania 1:18
Sponzorovaný obsah

Autosalón v Nitre hosťuje okrem najnovších áut aj Majstrovstvá SR vo videohre CS:GO. Na čo sa môžeš tešiť?

KULTÚRA HRY
Uložiť Uložené

Druhý ročník spojenia dvoch jedinečných podujatí potrvá od 28. 9. do 1. 10. a nájdeš ho v areáli nitrianskeho Agrokomplexu.

Už druhýkrát sa budeš môcť prísť pozrieť na Majstrovstvá Slovenskej republiky v elektronických športoch, ktoré sa aj tentoraz konajú v priestoroch nitrianskeho Agrokomplexu. Užiť si počas najbližšieho víkendu budeš môcť spojenie majstrovských CS:GO súbojov, herných atrakcií a prehliadky automobilov, keďže v týchto priestoroch súbežne prebieha aj autosalón.

V areáli AGROKOMPLEX Nitra si tak pozrieš výkony tých najlepších SK/CZ tímov, ktoré zabojujú o víťazstvo v Tipsport CS:GO turnaji. Šesť tímov domácej scény bude súperiť počas štyroch dní o jedinečnú putovnú trofej a finančný prizepool 17 000 eur. Na stagei uvidíš šesť slovenských a českých CS:GO zostáv. Aktuálny majster SR Dynamo Eclot príde obhájiť svoj majstrovský titul. Na turnaji nebude chýbať momentálne najvyššie hodnotený tím domácej scény (HLTV rebríček) – SINNERS. Pozvanie do turnaja prijala aj TOP slovenská zostava tímu Sampi. Šesticu tímov doplní aj organizácia Enterprise, ktorá na turnaj prichádza s obnoveným tímom. Slovenské zastúpenie na turnaji predstavujú hráči tímu UNiTY; šiestu miestenku na turnaji si z otvorenej kvalifikácie vybojovala zostava GLORE. Výkony všetkých tímov budeš môcť sledovať aj prostredníctvom live prenosu, ktorý nájdeš na Twitchi

MSR 23 v elektronických športoch
Zdroj: MSR 23 v elektronických športoch

Okrem stage turnaja prinášajú MSR aj skvelé sprievodné atrakcie z (nielen) hernej sféry. Zabav sa počas víkendu vo veľkej Nintendo a YGames hernej zóne alebo v stánku Dell. Otestuj si hranie v aute, ktoré prináša Škoda Auto Slovensko, alebo si príď pozrieť drone racing v stánku Slovenskej sporiteľne. V stánku Monster Energy na teba zasa čaká počas víkendu Meet & Greet so známym streamerom Resttom. Okrem toho na teba čakajú aj skvelé chipsy Pringles, Maťove akcie, OXO Tea a veľká zóna Street Food Days, kde nájdeš rozličné druhy skvelých jedál. 

MSR 23 v elektronických športoch
Zdroj: MSR 23 v elektronických športoch

Počas víkendu v hale M4 stretneš aj známe osobnosti domácej e-športovej scény spolu so známymi influencermi a streamermi, ako Restt, Oskar Barami, DEV1, Bananides, Sajmon, Joshua, TeckoO a ďalší. 

Kúp lístky na MSR v elektronických športoch

MSR 23 ti prináša generálny partner 4ka a hlavní partneri Slovenská sporiteľňa, Tipsport, Škoda, Dell a Monster Energy. Viac informácií o MSR nájdete na oficiálnom webe yzone.sk.

Domov
Zdieľať
Diskusia