Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2014, 0:17
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Kráľ je späť! Lionel Messi zničil Getafe dvoma gólmi ako striedajúci hráč

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Lionel Messi je späť po dvoch mesiacoch rekonvalescencie zo svalového zranenia. V západe Copa del Rey proti Getafe prišiel na ihrisko v 65. minúte a hneď si pripísal dva góly.

Kráľ je späť! Lionel Messi zničil Getafe dvoma gólmi ako striedajúci hráč

Minulý rok bol pre Messiho akoby nočnou morou a čím skôr naň zabudne (samozrejme, myslím len svalové zranenia, ktoré ho vyradili vždy, akonáhle sa dostal do formy), tým lepšie. Po dvoch mesiacoch pauzy a rekonvalescencie po zranení prišiel dnes do prvého zápasu v súťaži Copa del Rey (Španielsky pohár) proti Getafe v 65. minúte a zaskvel sa hneď dvoma gólmi. Messiho na ihrisku je proste poznať aj keď je bez futbalu dva mesiace, tešme sa teda na jeho budúce výkony a snáď ho zranenia už budú obchádzať. Barcelona vyhrala na domácej pôjde 4:0 (2x Fabregas, 2x Messi) a do odvety má teda dosť výrazný náskok. 

Messi sa po zápase vyjadril, že sa každým dňom cíti lepšie a lepšie a počas zápasu necítil žiadnu bolesť. Klub pre neho znamená veľa, dokonca je ešte pred národným tímom a rád by v Barcelone zostal až do konca svojej kariéry.


Nikto by nečakal, že zažiari hneď v prvom zápase, teraz sa ale hráči musia koncentrovať na víkendový zápas proti Atléticu Madrid, s ktorým spoločne vedú tabuľku La ligy a rozdiel je jedine v skóre. Španielska najvyššia súťaž teda zďaleka už dávno nie je iba o dvoch tímoch, samotný Real zaostáva nad najväčším mestským rivalom. Zdá sa, že ak Atlétom vydržia sily, budú sa určite biť o titul, čo by sa javilo ako príjemné osvieženie vzhľadom na vládnutie Barcelony a občasného zisku trofeje Realu.

Odporúčané
EURO 2024: Slovensko ešte čakajú tieto prípravné zápasy. Okrem toho, SFZ oznámil nového generálneho partnera (+PREHĽAD) EURO 2024: Slovensko ešte čakajú tieto prípravné zápasy. Okrem toho, SFZ oznámil nového generálneho partnera (+PREHĽAD) 19. marca 2024, 11:30

Blíži sa nám ale február a mnoho ľudí už myslí na Ligu majstrov a dvojzápas s Manchesterom City, ktoré dnes potvrdilo skvelú formu, keď rozdrvilo West Ham v pomere 6:0. Keď už sme pri Messim, spomenúť môžeme aj Cristiana Ronalda a jeho 400. gól v kariére. Nám ten rok 2014 pekne začína, že?



Domov
Zdieľať
Diskusia