Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2023, 12:06
Čas čítania 0:48
Denisa Šútorová

Cover k najnovšiemu albumu FOR ALL THE DOGS nakreslil 5-ročný syn Drakea. Ľudia ho označujú za Picassa

HUDBA DRAKE HUDBA
Uložiť Uložené

„Ak toto dáte na tričká, jedno potrebujem,“ komentuje fanúšik na Instagrame. Iní zas Adonisa prirovnávajú k mladému Picassovi a hovoria, že jeho výtvor je poriadne cool.

Ak niekto vie, ako spôsobiť ošiaľ, je to práve kanadský raper Drake. Po tom, čo na koncerte obdaroval fanúšičku kabelkou Hermès Birkin za 35-tisíc dolárov, si teraz podmaňuje aj Instagram. Na známej sociálnej sieti totiž zdieľal prvý vizuál obalu k svojmu nadchádzajúcemu albumu FOR ALL THE DOGS. O cover k ôsmemu štúdiovému albumu sa mal postarať práve raperov päťročný syn Adonis. Fanúšikovia sú nadšení a v komentároch ho označujú za moderného Picassa.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi)

Drake sa však na Instagrame zbytočne nerozcítil. Do sprievodného popisu k fotke jednoducho napísal: „FOR ALL THE DOGS/Obal od Adonisa.“ Napriek rannému veku sa mladému umelcovi podarilo zvládnuť interpretáciu albumu, ako aj jeho názov na jednotku. Ide o ilustráciu bieleho psa so žiarivočervenými očami, ktorý kontrastuje na čiernom pozadí. „Ak toto dáte na tričká, jedno potrebujem,“ komentuje fanúšik. 

Adonis vytvoril cover k ôsmemu štúdiovému albumu FOR ALL THE DOGS.
Adonis vytvoril cover k ôsmemu štúdiovému albumu FOR ALL THE DOGS. Zdroj: Youtube/Hollywood Access

Azda netreba zdôrazňovať, že táto vizuálna ochutnávka k očakávanej novinke dáva fanúšikov z celého sveta do pozoru. Drakeov najnovší post totiž naznačil, že nového albumu by sme sa mali dočkať už čoskoro. Vo svete šoubiznisu aj na internete sa dokonca povráva, že by to mohlo byť už tento piatok 25. augusta. Čo na najnovší Drakeov cover hovoríš ty, nám nezabudni povedať v ankete nižšie.

Anketa:
Ako sa ti páči Adonisov výtvor?
Chlapec má talent, šikovný po otcovi!
Dosť dobré, naozaj je mladý Picasso.
Čakal som niečo lepšie, prechádzajúce covery sú podľa mňa lepšie.
Chlapec má talent, šikovný po otcovi!
45 %
Dosť dobré, naozaj je mladý Picasso.
12 %
Čakal som niečo lepšie, prechádzajúce covery sú podľa mňa lepšie.
43 %
Domov
Zdieľať
Diskusia