Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. augusta 2023, 14:51
Čas čítania 1:13
Denisa Šútorová

VIDEO: Drake daroval fanúšičke na koncerte kabelku Hermès Birkin. Pokojne si s ňou zaplatí aj zálohu za dom, žartuje internet

HUDBA DRAKE
Uložiť Uložené

Raper ešte v roku 2017 priznal, že má doma pomerne rozsiahlu zbierku drahých kabeliek. Plánoval ju dať žene, s ktorou raz ostane do konca života. Ako sa však zdá, tá pravá ešte neprišla, šancu máš teraz aj ty.

Nie na všetkých koncertoch lietajú mikrofóny či fľaše s vodou. Počas Drakeovho turné It’s All A Blur uvidíš totiž na stagei oveľa drahšie predmety. Raper, ktorý je okrem hudby známy aj výborným módnym vkusom, totiž na včerajšom koncerte v Los Angeles obdaroval fanúšičku v dave vzácnou kabelkou Hermès Birkin 30. Cena konkrétneho ružového modelu sa odhaduje na 35-tisíc dolárov, čo je v prepočte približne 32-tisíc eur. Podobné modely aj rozličné farebné vyhotovenia sa takisto pohybujú okolo sumy 30-tisíc.

@designer.ave His show tonight at the Forum in LA 😍But why wasnt it me lmao #itsablurtour #drake #birkin #losangeles #forum #california ♬ original sound - Designer.ave

„Ježišmária. Predstav si, že nedostaneš len birkinku zadarmo, ale birkinku od Drakea,“ komentuje na Tiktoku fanúšička. „Birkinka zadarmo, to je šialené! Idem si asi kúpiť lístok do prvého radu na šou vo Vegas,“ smeje sa druhá tiktokerka. Ďalší sa zase obávajú, či raper po svojom štedrom geste zabezpečil žene aj ochranku.

Hoci spojenie birkinky a Drakea na prvý pohľad neladí, raper už v roku 2017 priznal, že zbiera luxusné kabelky a doma má vraj pekne veľkú zbierku. Tú si však nešetrí pre seba, ale pre ženu, s ktorou v budúcnosti bude. Ako sa zdá, tá pravá zatiaľ neprišla. Je preto otázne, čo Drakea viedlo k rozhodnutiu obdarovať „tajomnú ženu“ v publiku. V každom prípade však išlo o vopred premyslené rozhodnutie, veď drahá kabelka sa na koncerte rapera neobjavila len tak.

Podobné modely Birkinky, ktorú Drake daroval fanúšičke, sa pohybujú okolo 30-tisíc eur.Podobné modely Birkinky, ktorú Drake daroval fanúšičke, sa pohybujú okolo 30-tisíc eur.Podobné modely Birkinky, ktorú Drake daroval fanúšičke, sa pohybujú okolo 30-tisíc eur.
Zobraziť galériu
(3)

Okrem komentárov na Tiktoku nás nesmierne pobavil aj komentár Taylera Willsona z Higsnobiety. „Osobne vždy keď idem na koncert, vraciam sa s lepkavými topánkami, s menšou sumou peňazí a smrdím od cigariet. Nikdy neočakávam, že sa domov vrátim s niečím, čím by som mohol legálne zaplatiť zálohu za dom,“ napísal. Iní na sociálnych sieťach tvrdia, že rozdávať drahé kabelky je nový Drakeov flex. Či by ťa darček od rapera potešil, nám môžeš povedať v ankete nižšie.

Anketa:
Potešil by ťa takýto nečakaný darček?
Že váhaš! Drakea nepočúvam, ale kvôli birkinke by som na koncert išla.
Asi si kupujem lístky.
Riadim sa heslom „ja sama“. Keď si na ňu zarobím, bude sa lepšie nosiť.
Že váhaš! Drakea nepočúvam, ale kvôli birkinke by som na koncert išla.
65 %
Asi si kupujem lístky.
14 %
Riadim sa heslom „ja sama“. Keď si na ňu zarobím, bude sa lepšie nosiť.
20 %
Domov
Zdieľať
Diskusia