Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2023, 9:31
Čas čítania 0:26
Dominik Vetrák

Loki je späť. Nová séria s oscarovým hercom bude ešte mysterióznejšia a kompletne ľuďom domotá hlavu

Loki je späť. Nová séria s oscarovým hercom bude ešte mysterióznejšia a kompletne ľuďom domotá hlavu
Zdroj: Marvel
FILMY A SERIÁLY LOKI
Uložiť Uložené

Sleduj debutový trailer na 2. sériu Lokiho od Marvelu s novými postavami a oscarovým hercom.

Marvel vydal prvý trailer k druhej sérii Lokiho, ktorá odštartuje na Disney+ 6. októbra. Koniec prvej série ovplyvnil celý svet Marvelu a navyše predstavil záporáka menom Kang the Conqueror.

Odporúčané
Zomrel herec Angus Cloud zo seriálu Euphoria. Mal iba 25 rokov Zomrel herec Angus Cloud zo seriálu Euphoria. Mal iba 25 rokov 1. augusta 2023, 0:15

V druhej sérii sa vrátia Tom Hidleston ako Loki a Owen Wilson ako agent Morbius. Nováčikom je oscarový Ke Huey Quan (Everything, Everywhere, All at Once), ktorý si zahrá novú postavu a bude pomáhať hlavným hrdinom s časovými slučkami. 

Nad druhou sériou Lokiho visia veľké otázniky. Jej súčasťou je totiž záporák Kang v podaní Jonathana Majorsa. Ten však čelí obvineniam z domáceho násilia a je možné, že scenáristi v Marvel Cinematic Universe medzičasom zmenili príbeh seriálu, ak by herca museli preobsadiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia