Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
1. augusta 2023, 0:15
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Zomrel herec Angus Cloud zo seriálu Euphoria. Mal iba 25 rokov

Zomrel herec Angus Cloud zo seriálu Euphoria. Mal iba 25 rokov
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY ANGUS CLOUD EUPHORIA
Uložiť Uložené

Hviezda seriálu Euphoria a talentovaný herec Angus Cloud zomrel vo veku 25 rokov.

Magazín Variety informuje o smrti herca Angusa Clouda, ktorý sa preslávil rolou drogového dílera Fezca v seriáli Euphoria od HBO. Herec mal len 25 rokov. Jeho rodina médiám poskytla nasledujúce vyjadrenie:

S ťažkým srdcom sme dnes museli povedať zbohom neuveriteľnému človeku. Ako umelec, priateľ, brat a syn bol Angus pre nás všetkých niečím výnimočný. Minulý týždeň pochoval svojho otca a ťažko sa s tým vyrovnával. Jediná útecha, ktorú máme, je vedomosť, že Angus je teraz znovu so svojím otcom, ktorý bol jeho najlepším priateľom. Angus sa verejne vyjadroval k svojmu boju s duševným zdravím a dúfame, že jeho odchod môže byť pripomienkou pre ostatných, že nie sú sami a nemali by tento boj zvládať v tichosti a osamelosti. Dúfame, že svet si ho bude pamätať pre jeho humor, smiech a lásku ku všetkým. V tejto ťažkej chvíli prosíme o súkromie, pretože stále spracovávame túto ničivú stratu.“

Herca čakala sľubná kariéra v Hollywoode. Okrem tretej série Euphorie si mal zahrať aj v chystanom horore od režisérov posledných dvoch častí Vreskotu. 

Euphoria Angus Cloud
Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia