Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
19. júla 2023, 12:23
Čas čítania 1:18
Denisa Šútorová

Bývalá pornohviezda Mia Khalifa predstavuje vlastnú značku šperkov. Cena začína na 70 eurách

MÓDA MIA KHALIFA MÓDA
Uložiť Uložené

30-ročná americko-libanonská hviezda pomenovala svoju značku šperkov Sheytan, čo v arabčine znamená diabol. „Jediní ľudia, ktorí sa pri tomto názve cítia divne, sú tí príliš nábožní,“ hovorí Khalifa.

Po tom, čo uspela vo filmoch pre dospelých, skúša americko-libanonská celebrita Mia Khalifa šťastie aj v módnom priemysle. Ako sa zdá, ide jej karta, veď veľkolepé kampane sype ako z rukáva. Len pár mesiacov nato, čo si zapózovala pre značku Aries v kampani jeseň/zima 2023, oznámila aj spoluprácu s Wizom Khalifom. Status módnej ikony však potvrdzuje aj najnovší projekt 30-ročnej hviezdy, ktorým je jej vlastná značka šperkov, doplnená o ponuku dámskej spodnej bielizne. Vznikla v spolupráci s jej biznispartnerkou Sarou Burn.

Mia Khalifa prichádza na trh so sexi líniou šperkov. Názov značky má byť oslavou tvojho vnútorného diabla.
Mia Khalifa prichádza na trh so sexi líniou šperkov. Názov značky má byť oslavou tvojho vnútorného diabla. Zdroj: Sheytan/Foto: Fabien Montique

Okrem samotných produktov sa stal zaujímavým najmä názov značky Sheytan, ktorý v arabčine znamená „diabol“. Novinka na módnej scéne by totiž mala potešiť tvojho „vnútorného diabla“. „Jediní ľudia, ktorí sa pri tomto názve cítia divne, sú ľudia, ktorí sú príliš nábožní,“ vyjadrila sa Khalifa v interview pre Hypebeast. 

„Aj tak nás budú volať Sheytani, pretože nosíme zlaté retiazky a retiazky na bruchu a ukazujeme svoje telá, takže som si myslela, že je to perfektný názov. Neviem si predstaviť, že by sa značka šperkov na telo s arabskými koreňmi volala inak,“ dodala. V ponuke Sheytanu tak nájdeš rozmanitú ponuku luxusných kúskov, ktorých cena začína na približne 70 eurách a končí pri 534 eurách, čo je cenovka za diamantové retiazky na hruď.

Americko-libanonská hviezda Mia Khalifa, potvrdzuje svoj status módnej ikony vlastnou značkou. Na trh uvádza líniu šperkov, ktoré majú prebudiť tvojho vnútorného diabla a oslavovať slobodu.Americko-libanonská hviezda Mia Khalifa, potvrdzuje svoj status módnej ikony vlastnou značkou. Na trh uvádza líniu šperkov, ktoré majú prebudiť tvojho vnútorného diabla a oslavovať slobodu.Americko-libanonská hviezda Mia Khalifa, potvrdzuje svoj status módnej ikony vlastnou značkou. Na trh uvádza líniu šperkov, ktoré majú prebudiť tvojho vnútorného diabla a oslavovať slobodu.Americko-libanonská hviezda Mia Khalifa, potvrdzuje svoj status módnej ikony vlastnou značkou. Na trh uvádza líniu šperkov, ktoré majú prebudiť tvojho vnútorného diabla a oslavovať slobodu.
Zobraziť galériu
(11)

„Značka je pre dievča, ktoré nosí spodnú bielizeň len pre seba. Je to dievča, ktoré nosí parfum, aj keď je sama doma. Cítite sa vďaka tomu sexy a cítite sa silnejšie,“ povedala Khalifa. Jej značka by mala byť oslavou slobody a sebavyjadrenia.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mia K. (@miakhalifa)

Podľa Hypebeastu bola inšpiráciou pre vlastnú líniu produktov najmä libanonská móda, ale aj osobitý vkus Mie Khalifa. Ten však cítíť nielen pri dizajne samotných produktov, ale aj na záberoch sexi kampane, ktorá vznikla v Paríži pod objektívom Fabiena Montiquea.

Nechýba im poriadna dávka sexepílu, no v niekoľkých prípadoch ani estetika vintage. Kombinácia, ktorá si získa všetkých? V ankete nižšie nám daj vedieť, či Miine šperky hodíš do letného shopping listu aj ty.

Anketa:
Zaujala ťa novinka Mie Khalifa?
Sexi! Kupujem!
Nie som veľmi jej fanúšik, no šperky vyzerajú poriadne hot.
Nie som jej fanúšik a radšej investujem do iných značiek.
Sexi! Kupujem!
36 %
Nie som veľmi jej fanúšik, no šperky vyzerajú poriadne hot.
30 %
Nie som jej fanúšik a radšej investujem do iných značiek.
33 %
Domov
Zdieľať
Diskusia