Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
21. júna 2023, 14:46
Čas čítania 0:37
Dominik Vetrák

Netflix konečne zverejnil reálne čísla sledovanosti. Toto je 10 ich najpozeranejších filmov a seriálov v histórii

Netflix konečne zverejnil reálne čísla sledovanosti. Toto je 10 ich najpozeranejších filmov a seriálov v histórii
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Aké sú najsledovanejšie originálne filmy a seriály od Netflixu? Pozri si prehľadné tabuľky a rebríčky.

Netflix prvýkrát v histórii ukázal reálne čísla sledovanosti svojich seriálov a filmov. Doteraz uvádzal len minúty či hodiny strávené pozeraním programov, no to nebola relevantná a prehľadná štatistika. Robiť to tak bude aj naďalej, no odteraz pridá k rebríčkom najpozeranejších filmov a seriálov aj údaj o tom, koľko videní mali celkovo.

Odporúčané
Režisér Flasha obraňuje otrasné CGI vo filme: „Je to tak naschvál a vyzerá to tak zámerne“ Režisér Flasha obraňuje otrasné CGI vo filme: „Je to tak naschvál a vyzerá to tak zámerne“ 17. júna 2023, 14:01

Netflix stále klasifikuje videnie ako každý profil, ktorý si film či seriál pozrie na aspoň dve minúty. Stále tak nejde o úplne veľavravné údaje, no oveľa ľahšie sa takto meria popularita a úspech jednotlivých filmov a seriálov.

Navyše, doteraz Netflix meral sledovanosť a popularitu len v prvých 31 dňoch od dátumu premiéry. Odteraz bude merať prvých 91 dní po premiére. V tabuľkách nižšie tak nájdeš prehľad najsledovanejších originálnych filmov a seriálov od Netflixu (ako anglických/amerických, tak cudzojazyčných). 

Celkovým výhercom je juhokórejský fenomén Squid Game, ktorý videlo viac ako 265 miliónov divákov. Nasleduje prvá séria Wednesday s 252 miliónmi divákov a následne celovečerný film Red Notice s Dwaynom Johnsonom. 

Netflix sledovanosťNetflix sledovanosťNetflix sledovanosťNetflix sledovanosť
Zobraziť galériu
(4)
Domov
Zdieľať
Diskusia