Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2023, 17:19
Čas čítania 1:42
Denisa Šútorová

Je to reklama na kufre, no tie si nikto nevšimne. Gisele Bündchen žiari v letnej kampani Louisa Vuittona

MÓDA LOUIS VUITTON MÓDA
Uložiť Uložené

Gisele je späť, aj keď vlastne nikdy neodišla. Od rozvodu s Tomom Bradym v októbri minulého roka si 42-ročná kráska teraz už druhýkrát zapózovala v kampani Louisa Vuittona. V sérii kampane poukazuje na štýlovosť LV kufrov a užíva si slnečné Miami.

Luxusná značka Louis Vuitton sype úspešné spolupráce ako z rukáva. Po virálnej kampani, v ktorej si rozdali šachovú partičku futbalové legendy Lionel Messi a Cristiano Ronaldo, či po debutovej kampani Zendaye nám módny dom predstavuje svoj najnovší počin s modelkou Gisele Bündchen. 42-ročná hviezda sa tentoraz objavuje v kampani Horizons Never End, ktorá odkazuje na moderné cestovanie, leto a atmosféru dovolenkových dní. 

Ako uvádza portál Hypebeast, táto konkrétna kampaň je oslavou moderného cestovateľa a slávneho monogramu Louis Vuitton, ktorý je uvedený na nadčasovom, štýlovom a najmä praktickom cestovnom vybavení. Verným nadšencom módy azda netreba pripomínať, že cestovná batožina je jedným z hlavných poznávacích znamení luxusnej francúzskej značky.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Louis Vuitton (@louisvuitton)

Kampaň, ktorú navrhol Marc Newson a zachytil slávny Glen Luchford, pozostáva z videa a fotografií, na ktorých sa Gisele pohráva s kuframi Louis Vuitton a užíva si prostredie slnečného Miami. Video kladie dôraz na jej zaneprázdnenosť a na to, že kufor LV je neodmysliteľnou súčasťou na cestách modelky. 

„Horizont znamená nekonečné možnosti. Čo mám rada na cestovnom kufri na kolieskach Louis Vuitton, je, že jeho veľkosť je perfektná. Páči sa mi, že monogram je veľmi šik. Neviem, čo ďalej príde v mojom horizonte. Dúfam, že úžasné veci. Horizont sa nikdy nekončí,“ odznieva z úst 42-ročnej hviezdy, ktorá popiera zákony fyziky.

Vo videu ju s kuframi Louis Vuitton najskôr vidíme pózovať v aute, no neskôr aj na pláži. Modelka nezabudne vymeniť svoj elegantný outfit za jednodielne čierne plavky s monogramom LV, vďaka čomu nám neunikne jej dokonalá postava. Rovnako štýlové sú aj fotografie, na ktorých Gisele vidíme v luxusnom interiéri auta.

Gisele Bündchen hviezdi v najnovšej letnej kampani Louisa Vuittona. Modelka pózuje v jednodielných plavkách a okrem toho, že sa pohráva s batožinou LV, ukazuje aj perfektnú postavu.Gisele Bündchen hviezdi v najnovšej letnej kampani Louisa Vuittona. Modelka pózuje v jednodielných plavkách a okrem toho, že sa pohráva s batožinou LV, ukazuje aj perfektnú postavu.Gisele Bündchen hviezdi v najnovšej letnej kampani Louisa Vuittona. Modelka pózuje v jednodielných plavkách a okrem toho, že sa pohráva s batožinou LV, ukazuje aj perfektnú postavu.Gisele Bündchen hviezdi v najnovšej letnej kampani Louisa Vuittona. Modelka pózuje v jednodielných plavkách a okrem toho, že sa pohráva s batožinou LV, ukazuje aj perfektnú postavu.
Zobraziť galériu
(4)

Treba uznať, že značke pribudla na zoznam ďalšia vydarená kampaň. Okrem vymakaného zobrazenia letnej estetiky bolo skvelou voľbou opäť raz obsadiť do úlohy modelky práve Gisele Bündchen. Ako sa zdá, módny dom je s ňou nadmieru spokojný, veď len začiatkom roka sa objavila v extravagantnej kampani v rámci spolupráce Louis Vuitton x Yayoi Kusama, a to po boku Belly Hadid či Karlie Kloss.

Zahraničné médiá nezabudli podotknúť, že od rozvodu s Tomom Bradym minulý október modelka „začína odznova v najlepšej forme a v tom najlepšom rozpoložení“ a podľa časopisu People sa cíti silná, sebavedomá a lepšie, ako sa kedy v poslednom čase cítila. „Opäť sa vracia do modelingu ako slobodná žena. Veľa šťastia,“ odkazuje jej fanúšička na Instagrame, pričom ostatní píšu, „nech si opäť nasadí svoju modelkovskú korunu“. Vôbec sa nečudujeme, veď Gisele skrátka vyzerá skvele (a kufre LV tiež). Ak aj teba pobláznila najnovšia kampaň rovnako ako nás, nezabudni nám o tom dať vedieť v ankete nižšie.

Anketa:
Zlákala ťa najnovšia kampaň LV na kúpu nového kufra?
Jasné! Chcem byť ako Gisele.
LV veľmi nemusím, ale Gisele vyzerá v kampani skvele.
Jasné! Chcem byť ako Gisele.
33 %
LV veľmi nemusím, ale Gisele vyzerá v kampani skvele.
67 %
Domov
Zdieľať
Diskusia