Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2022, 13:49
Čas čítania 1:00
Denisa Šútorová

FOTO: Louis Vuitton spojil dvoch nerozlučných rivalov v novej virálnej kampani. Dve futbalové hviezdy si sadli nad šachovú partiu

MÓDA CRISTIANO RONALDO LIONEL MESSI MÓDA
Uložiť Uložené

Fotografia z kampane, na ktorej si Messi a Ronaldo merajú sily v šachovom turnaji, si na Instagrame módneho domu zatiaľ vyslúžila viac ako 4 milióny lajkov.

Francúzska módna značka Louis Vuitton cez víkend prekvapila kampaňou Victory is a State of Mind (v preklade: víťazstvo je stav mysle), v ktorej spoločne hviezdia dve futbalové legendy Lionel Messi a Cristiano Ronaldo.

Kampaň propaguje slávne cestovné kufre a prichádza práve v čase Majstrovstiev sveta vo futbale 2022, ktoré 20. novembra odštartovali v Katare.

Na fotografii Annie Leibovitz si legendárni futbalisti merajú sily v šachovom turnaji, ako šachovnica pritom poslúžil vzor z legendárneho kufra. Fotka si na Instagrame módneho domu zatiaľ vyslúžila viac ako štyri milióny lajkov.

Dve futbalové legendy a zároveň najväčší rivali sa stretli v kampani luxusnej francúzskej značky Louis Vuitton.
Dve futbalové legendy a zároveň najväčší rivali sa stretli v kampani luxusnej francúzskej značky Louis Vuitton. Zdroj: Instagram/Louis Vuitton, Campaign Victory is a State of Mind

Keďže Ronaldo a Messi budú súčasťou reprezentácie svojich krajín, Portugalska a Argentíny, Louis Vuitton ich nápadito vyzval, aby sa predtým zahriali v šachovej partičke.

Značke sa na seba podarilo pritiahnuť pozornosť aj na otváracom ceremoniáli majstrovstiev, kde bola trofej FIFA predstavená v špeciálnom puzdre s monogramom módneho domu.

Doteraz nevídané spojenie dvoch legiend a zároveň dvoch športových rivalov v luxusnej kampani nenechalo internet chladným a Twitter zaplavili vtipné aj nadšené reakcie. 

Jeden z fanúšikov napísal: „Louis Vuitton pomohol k stvoreniu najikonickejšej fotografie v histórii futbalu mimo ihriska. Futbal už nikdy nič také, ako sú tieto dve legendy, nezažije.“ Ďalší zase s humorom narážajú na to, že značka sa vďaka dobrému PR kampane určite poriadne „nabalí“.

Ronaldo a Messi nie sú prvými futbalovými legandami, ktorým vzdal Louis Vuitton poctu. V jeho kampaniach si už v minulosti zapózovali aj Pelé, Maradona a Zidane.

Anketa:
Najlepšia kampaň Louis Vuitton?
Nepreháňajme.
Jednoznačne najlepšia!
Nepreháňajme.
46 %
Jednoznačne najlepšia!
54 %
Domov
Zdieľať
Diskusia