Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
30. mája 2023, 13:30
Čas čítania 1:39
Dominik Vetrák

Všetky super nové seriály a filmy, ktoré vyjdú na HBO Max v júni 2023

Všetky super nové seriály a filmy, ktoré vyjdú na HBO Max v júni 2023
Zdroj: HBO Max
FILMY A SERIÁLY HBO MAX PROGRAM HBO MAX PROGRAM STREAMINGOVÝCH SLUŽIEB
Uložiť Uložené

Čo sa oplatí pozerať na HBO Max v júni 2023? Začne seriály Idol a 2. séria And Just Like That či Warrior.

HBO Max sa v USA a v Kanade od mája volá už len Max. Na Slovensku a v iných európskych krajinách sa služba premenuje na Max až v budúcom roku, pričom ponúkne aj upravený katalóg obsahu. O tom sa však viac dozvieme budúci rok. Dovtedy bude táto služba stále dostávať rovnaké nové seriály a filmy ako tá zahraničná. Čo nové teda čaká divákov? 


Prehľad noviniek, filmov a seriálov na Netflixe v júni je tu a tu. 

Odporúčané
Taký nával filmov tu už dlho nebol. Flash, Batman, Spider-Man, krásna Jennifer Lawrence a Transformeri sú júnové novinky v kine Taký nával filmov tu už dlho nebol. Flash, Batman, Spider-Man, krásna Jennifer Lawrence a Transformeri sú júnové novinky v kine 28. mája 2023, 14:30

The Idol – 4. jún 2023

Kontroverzný seriál od tvorcov Euphorie na čele so scenáristom a režisérom Samom Levinsonom už kritici zvozili pod čiernu zem. Jeho tvorcovia ho vraj až príliš zamerali na sex a dialógy spoločne s dejom seriálu ostali nekvalitné. Diváci budú naprieč 6 časťami sledovať príbeh popovej hviezdy Jocelyn (Lily Rose-Depp), ktorú si pod svoje krídla zoberie hudobný manažér Tedross (Abel Tesfaye alias The Weeknd).

S tým sa už po niekoľkých pohľadoch oddávajú vášnivým hrám. Jocelyn tvrdí, že sa jej na ňom páči to, aký je „rapey“, a teda násilnícky. Tedros v jednej scéne dokonca Jocelyn škrtí, aby jej tak vnukol nápad na nový hit, čo prekvapivo zafunguje. 

 
What We Do in the Shadows (5. séria) – 13 jún

Obľúbený mocumentary seriál o živote upírov v New Yorku sa môže pochváliť jednou skvelou sériou za druhou. Na konci tej poslednej sa hlavná postava Guillerma možno dostala k svojmu cieľu – k premene na upíra.

Ako na to zareagujú ostatní upíri, ktorí ho majú len za pomocníka? Piata séria sa na HBO Max zrejme dostane až neskôr, no dovtedy majú diváci dosť času pozrieť si prvé štyri. Poriadne sa pri tom nasmejú a zamilujú si divných upírov. 


And Just Like That (2. séria) – 15. jún

Pokračovanie Sex and the City pod divným názvom zaujalo dostatok divákov na to, aby vedenie Warner Bros. Discovery odsúhlasilo pokračovanie. Seriál pokračuje v príbehu z pôvodnej show, pričom sa doň vrátili tri zo štyroch hlavných ženských postáv. Postavy sa v druhej sérii budú opäť venovať tomu, aké je to mať aktívny sexuálny život po päťdesiatke. 


Batman: The Doom That Came To Gotham (2023) – 26. jún

V novom animovanom filme o Batmanovi budú postavy ako Green Arrow, Etrigan, Two-Face či Ra's al Ghul. Batman tak bude mať viacero spojencov, ale aj nepriateľov. 


Warrior (3. séria) – 29. jún

Warrior je akčný seriál, ktorý si užijú najmä fanúšikovia ázijských bojových umení. V 3. sérii budú hrdinovia a záporáci na svoje ciele využívať aj svoje politické konexie, takže okrem akcie bude séria plná intríg, komplexných vzťahov a zrady. 

Domov
Zdieľať
Diskusia