Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. mája 2023, 14:30
Čas čítania 3:20
Dominik Vetrák

Taký nával filmov tu už dlho nebol. Flash, Batman, Spider-Man, krásna Jennifer Lawrence a Transformeri sú júnové novinky v kine

Taký nával filmov tu už dlho nebol. Flash, Batman, Spider-Man, krásna Jennifer Lawrence a Transformeri sú júnové novinky v kine
Zdroj: Sony Pictures/20th Century Fox/Disney/Warner Bros. Discovery
FILMY A SERIÁLY NOVÉ FILMY V KINÁCH (KINOPROGRAM)
Uložiť Uložené

V júni budeš v kinách opäť každý víkend a po pozretí týchto peciek neoľutuješ ani jedno euro, ktoré si zaplatíš.

Blockbusterové leto 2023 sa naplno začína. V kinách bude každý víkend veľkofilm s rozpočtom vyše 200 miliónov dolárov a so špičkovými hollywoodskymi hercami. Diváci, ktorí sa chcú v kine zabaviť, zasmiať, dať očariť vizuálnymi efektmi a kvalitnými produkčnými hodnotami, si v programe na jún nájdu hneď niekoľko kúskov, ktoré ich nadchnú. 

Odporúčané
10 najnudnejších slávnych alebo kritikmi ospevovaných filmov, pri ktorých zaspíš 10 najnudnejších slávnych alebo kritikmi ospevovaných filmov, pri ktorých zaspíš 18. mája 2023, 12:30

Spider-Man: Cez paralelné svety – 1. jún

Odštartuje to pokračovanie jedného z najlepších komiksových filmov všetkých čias. Animovaný Spider-Man v podaní Milesa Moralesa bude znovu cestovať cez paralelné vesmíry. Tentoraz ich navštívi oveľa viac a každý z nich bude mať vlastnú, špecifickú vizuálnu identitu.

Diváci uvidia aj stovky rôznych verzií Spider-Manov zo všetkých možných dimenzií a tešiť sa môžu na takmer dve a pol hodiny kvalitnej animácie. Vrátia sa hlavné postavy z jednotky, ktoré doplní Spider-Woman, Spider-Man 2099 či záporák The Spot.

Scenáristi príbeh zasadili štyri roky po udalostiach jednotky. V traileroch sa nachádzajú scény, z ktorých vyplýva, že medzi Milesom a Gwen preskočí romantická iskra. 

Transformers: Monštrá sa prebúdzajú – 8. jún

Tvorcovia sa pri deji nového filmu zo série Transformers inšpirovali animovaným seriálom Beast Wars. Vo filme tak okrem veľkých a rýchlych áut budú roboti aj v podobe obrovských zvierat.

Tvorcovia dej zasadili do 90. rokov minulého storočia, keď Transformeri z rodov Maximals, Predacons a Terrorcons vstúpili do boja medzi Autobotmi a Decepticonmi. Pôjde o priame pokračovanie snímky Bumblebee z roku 2018. Hlavnú ľudskú postavu stvárni Anthony Ramos (In the Heights).

Elementy – 15. jún

Vždy keď do kín prichádza nová pixarovka, je to malý sviatok. Ich posledné filmy však kritici až tak neocenili. Film Elementy sa to pokúsi zmeniť. Predstaví sa v ňom mesto zložené z elementov vody, ohňa, vzduchu a zeme.

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia