Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Čítaš článok:
Taký nával filmov tu už dlho nebol. Flash, Batman, Spider-Man, krásna Jennifer Lawrence a Transformeri sú júnové novinky v kine

Hlavnými postavami sú vodný a vychillovaný Wade a ohnivá a roztržitá Ember. Preskočí medzi nimi iskra, no len ťažko si dokážu predstaviť romantický vzťah, keďže už pri vzájomnom dotyku cítia bolesť. Pôjde o prvú romantickú pixarovku, no tvorcovia vo filme zachytia aj témy útrap v živote prisťahovalcov v cudzej krajine. 

The Flash – 15. jún

Barry Allen aliash Flash sa rozhodne zachrániť svoju mŕtvu matku. Vycestuje tak v čase do minulosti, čím však zmení chod dejín a ohrozí viaceré dimenzie vo svete DC. Niektoré pritom aj prepojí. 

Odporúčané
V máji budú v kinách 3 najväčšie filmy roka s Mad Maxom, Planétou opíc a Kaskadérom. Začína sa grandiózna blockbusterová sezóna V máji budú v kinách 3 najväčšie filmy roka s Mad Maxom, Planétou opíc a Kaskadérom. Začína sa grandiózna blockbusterová sezóna 27. apríla 2024, 16:30

Aj preto v snímke bude aj Michael Keaton ako Batman z dvoch filmov od režiséra Tima Burtona ešte z minulého storočia. Tešiť sa môžeš aj na Supergirl, generála Zoda a ďalšie prekvapenia. The Flash bude pracovať s nostalgickými témami, ale v prvom rade pôjde o emotívny, zábavný blockbuster s množstvom akčných scén. Flash vyzerá v traileroch ako splnený sen fanúšikov DC a veľmi zábavná komiksovka. 

On sa bojí/Beau is Afraid – 22. jún

Tretí film režiséra a scenáristu Ariho Astera po The Hereditary a Midsommar nebude o nič menej divný. Hlavnú postavu v ňom hrá oscarový Joaquin Phoenix a po pozretí trailera bude asi nejeden divák zmätený. 

Beau is Afraid je mindfucková, experimentálna dráma so psychedelickými výjavmi o paranoidnom mužovi, ktorý je na ceste k svojej matke. Tento film by sa mohol páčiť divákom, ktorí si chcú oddýchnuť od blockbusterových výbuchov v snahe trochu potrápiť mozog a premýšľať nad viacerými témami snímky.

Nič v zlom/No Hard Feelings – 22. jún

Jennifer Lawrence tu hrá príťažlivú tridsiatničku, ktorá si nedokáže nájsť dobrú prácu ani pokoj v živote. Jej chaotický život ešte naberie na intenzívnosti, keď prijme zaujímavú ponuku. Bohatí rodičia jej zaplatia štedrú odmenu, ak bude chodiť s ich tínedžerským synom a nakoniec ho aj zvedie.

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 2 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia