Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
Taký nával filmov tu už dlho nebol. Flash, Batman, Spider-Man, krásna Jennifer Lawrence a Transformeri sú júnové novinky v kine

Ich syn je totiž asociálny chlapec, ktorý nedokáže nadviazať žiadny romantický vzťah a rodičia ho chcú nejako nakopnúť. Vyplynie z toho množstvo vtipných situácií, ktoré pobavia už v traileri nižšie.

Asteroid City – 22. jún

Dráma od režiséra a scenáristu Wesa Andersona (Grandhotel Budapest, The French Dispatch) je poetickou meditáciou o zmysle života. Odohráva sa v päťdesiatych rokoch minulého storočia vo fiktívnom americkom meste v púšti. 


Koná sa tam astronomický zjazd Junior Stargazer, na ktorom sa stretávajú študenti a ich rodičia z celej krajiny v rámci vedeckej súťaže spojenej s oddychom a rekreáciou. Keď sa v meste stane niečo nadprirodzené, médiá to označia ako kontakt s UFO. Nikto teda nemôže opustiť mesto, dokým sa to nevyšetrí, vďaka čomu medzi sebou nadviažu vzťah bizarní a rôznorodí ľudia.

Odporúčané
Nové filmy v apríli: Kiná budú praskať vo švíkoch, keď vyjde každý týždeň nová akčná a sexuálna pecka Nové filmy v apríli: Kiná budú praskať vo švíkoch, keď vyjde každý týždeň nová akčná a sexuálna pecka 4. apríla 2024, 12:30

Hviezdne obsadenie tvoria Tom Hanks, Scarlett Johansson, Margot Robbie, Willem Dafoe, Edward Norton, Tilda Swinton, Adrien Brody či Bill Murray. Fanúšikovia posledných filmov Wesa Andersona dobre vedia, že môžu čakať pomalšie tempo a kvalitné herecké výkony. 

Indiana Jones a nástroj osudu – 29. jún

Harrison Ford stvárni legendárneho Indyho poslednýkrát. Dobrodružná akčná komédia bude najdlhším filmom série. Len flashbackové sekvencie s počítačovými technológiami omladeným Harrisonom Fordom potrvajú cca 25 minút.

Zvyšok filmu sa odohráva v súčasnosti, keď bude Indy bojovať s prežitkami nacistov a stretne nové postavy vrátane záporáka, ktorého stvárnil Mads Mikkelsen (Star Wars, Hannibal).

Trailery sú prísľubom zábavnej, dobrodružnej akcie s charizmatickými postavami. Film bude mať neuveriteľne silnú nostalgickú atmosféru. Okrem Madsa Mikkelsena si v snímke zahrali aj Phoebe Waller-Bridge (Fleabag) či Antonio Banderas. 

V júni sa do kín dostane oveľa viac filmov vrátane slovenskej dokumentárnej tvorby, európskych drám a ďalších počinov. Kompletný prehľad premiér je tu.

Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 3 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia