Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
28. apríla 2023, 16:00
Čas čítania 6:09
Denisa Šútorová

FRESH BUZZ: Svadba roka za 4 milióny a s tortou za 8-tisíc dolárov rozbila internety

FRESH BUZZ: Svadba roka za 4 milióny a s tortou za 8-tisíc dolárov rozbila internety
Zdroj: Instagram/Kourtney Kardashian Barker
OSOBNOSTI FRESH BUZZ ŠOUBIZNIS
Uložiť Uložené

Minulý týždeň sme si naliali silné červené, tento piatok by sme to ohodnotili ako slabšie, no kvalitné „mojitko“.

Vo fresh buzze ti dnes ponúkame zákulisné fotky z rande Zendaye a Toma Hollanda, o ktorom budeš chcieť vedieť všetko. Ak si ešte nestihol zachytiť, vo svete sa šepká, že sa Justin ozval Selene, ale aj to, že manželstvo Kourtney Kardashian a Travisa Barkera je „nechutné“.

Na svoje si však prídu aj romantici, pre ktorých sme si pripravili horúce detaily zo svadby roka. Sofia Richie totiž povedala „áno“ Elliotovi Graingovi a vystriedala pri tom rovno tri modely od značky Chanel. Mimochodom, novomanželom prišli zaspievať aj Good Charlotte. Inšpirácia pre budúce nevesty?

Tento týždeň je to slabšie, no predsa kvalitné mojito. Kto mal svadbu za 4 milióny a ozval sa Justin Selene?
Tento týždeň je to slabšie, no predsa kvalitné mojito. Kto mal svadbu za 4 milióny a ozval sa Justin Selene? Zdroj: Instagram/Selena Gomez, Instagram/Kourtney Kardashian, Instagram/Kim Kardashian, Getty Images/Cindy Ord,

Hádajte, kto sa vraj (konečne!) zapojil do kauzy Selena vs Hailey

Ver nám, nič si neželáme viac ako už o kauze Selena vs Hailey nenapísať ani slovko, no minulý týždeň vyplávali na povrch nečakané informácie (aka gossip). Do prípadu sa vraj konečne zapojil Justin Bieber (asi počul, ako sme sa minule rozčuľovali). Ale pekne poporiadku.

Selena Gomez, Hailey Bieber
Zdroj: Getty Images

Len pre krátke zhrnutie, zopár hodín po tom, čo Selena požiadala fanúšikov, aby sa Hailey prestali vyhrážať smrťou (a Bieberova manželka sa jej za to poďakovala), si speváčka zo strany fanúšikov vyslúžila obrovský obdiv. Zastať sa svojej „sokyne“ pred miliónmi ľudí chce teda poriadnu dávku pokory.

Odporúčané
Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) 25. apríla 2024, 12:30

Na internete sa však začalo šepkať, že skutočným dôvodom, prečo sa Selena zastala Hailey, je práve Justin. Ten údajne svoju ex doslova „poprosil“, aby Hailey zachránila a ukončila jej kyberšikanu. Justin vraj okrem toho vyjadril obavy, že on a Hailey sa stanú „najneobľúbenejším párom v Hollywoode“. Podľa Tweetu Pop Faction, ktorý dnes už neexistuje (no vidieť ho môžeš nižšie), sú dokonca Selene Hailine pocity ukradnuté, avšak stále ju zaujíma Justinovo blaho.

Selenu vraj nezaujímajú pocity Hailey, no stále ju trápi Justinovo blaho. Podľa klebiet na internete to bol práve Bieber, kto Selenu presvedčil, aby sa Hailey zastala.
Selenu vraj nezaujímajú pocity Hailey, no stále ju trápi Justinovo blaho. Podľa klebiet na internete to bol práve Bieber, kto Selenu presvedčil, aby sa Hailey zastala. Zdroj: Youtube/Deux Moi

Známy gossip účet Deux Moi takéto „dohady“ zmietol zo stola. „Nič také sme nepočuli. Počuli sme, že HB (Hailey Bieber) písala SG (Selene Gomez) dosť veľa,“ vyjadril sa na Instagrame. Hmm, čo si len o tom myslieť? Vôbec by nás neprekvapilo, keby Justin konečne zakročil. Týmto sa (možno) s kauzou Selena vs Hailey navždy lúčime.

Svadba roka za 4 milióny

Ako sa zdá, rozprávky sú skutočné. Po svadbe princa Williama a Kate či Harryho a Meghan prichádza svadba 24-ročnej modelky Sofie Richie (dcéry Lionela Richieho). V sobotu 22. apríla povedala áno Elliotovi Graingovi na milionárskej svadbe v Antibes na juhu Francúzska.

Na ceremónii, ktorá sa konala v luxusnom Hotel du Cap-Eden-Roc, sa zúčastnila Paris Hilton, Nicole Richie, Cameron Diaz či Joel Madden, a to v najväčšej paráde. Luxusné róby hollywoodskych hviezd totiž obleteli Instagram aj Tiktok, kde nás dostala najmä Paris Hilton. Na svojom profile zdieľala niekoľko príspevkov, na ktorých sa odviazala s nevestou a pózuje so svojím pánom manželom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Keď už spomíname nevestu (a tento stĺpček je o nej), tá sa odovzdala do rúk módneho domu Chanel. Ktorá by sa nechcela vydávať v Chaneli? Sofiu odviedol k oltáru jej otec Lionel, pričom všetci prítomní (aj neprítomní) padli na zadok z jej čipkovanej róby s americkým výstrihom. Patent šiat tak nápadito dopĺňal jednoduchý dizajn, ktorý bol inšpirovaný kolekciou Chanelu na jar/leto 2023. Pozornému oku nemohol ujsť ani dokonale ladiaci závoj, pod ktorým nevesta skrývala jemné líčenie a minimalistický drdol. Prípravy v módnom dome si môžeš pozrieť vo videu nižšie.


Na svadobnú hostinu sa prezliekla do bielych minišiat inšpirovaných modelom z 90. rokov, ktoré si na prehliadke Chanelu kedysi obliekla Claudia Schiffer. Na večeri deň pred ceremóniou predviedla aj tretí model od Chanelu s vysokým golierom, so strapcami a s bielymi korálikmi. Áno, čítaš správne, troje svadobných šiat. Takáto paráda sa však, prirodzene, nezaobišla bez obrovských cenoviek.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sofia Richie Grainge (@sofiarichiegrainge)

Americká svadobná agentka z Maureen Renee Events ti na Tiktoku vo svojich videách priblížila predpokladané sumy za jednotlivé položky, ale aj za celkovú ceremóniu (ktorá sa odhaduje na 4 milióny dolárov). Podľa agentky len svadobná torta údajne stála približne od 5-tisíc do 8-tisíc dolárov, fotografické služby od 75-tisíc do 100-tisíc, pričom kvetinová výzdoba sa odhaduje na takmer 90-tisíc dolárov.

Dvojica si neodpustila ani vystúpenie Stephena Sancheza za 75-tisíc či Good Charlotte za približne 200-tisíc dolárov (všetky sumy, ako sme už spomenuli, sú odhadnuté na základe poznatkov expertky). Je však možné, že na Good Charlotte mladomanželia ušetrili, keďže spevák Joel Madden je manželom jej nevlastnej sestry Nicol.

Odporúčané
Komička Hello Klaudi: Byť influencerom je luxus. To, že niekto dostane za reelsko mesačný plat chirurga, je bizár (Rozhovor) Komička Hello Klaudi: Byť influencerom je luxus. To, že niekto dostane za reelsko mesačný plat chirurga, je bizár (Rozhovor) 20. apríla 2024, 9:30

Ceny svadobných šiat, ktoré nás aj tak všetkých zaujímajú najviac, nie sú známe. Svadobné šaty na mieru od luxusného módneho domu sa však môžu pohybovať od 40-tisíc do 250-tisíc eur.


Novomanželia zacvakali len za prenájom hotela a ubytovanie pre hostí okolo 1,5 milióna, no najlacnejšou položkou nebol ani Sofiin beauty team, ktorý ju podľa agentkinho odhadu stál približne 55-tisíc dolárov. Lacná nebola ani výroba pozvánok za takmer 20-tisíc. Taká bežná hollywoodska svadbička. A ty sa kde budeš vydávať?

Kardashianky sa (zase) hádajú

Moment, keď sa Kourtney a Kim Kardashian v jednej z epizód Keeping Up With the Kardashians pobili, (fyzicky) bolel aj nás. Hviezdne sestry si však neskočili do vlasov (v prenesenom význame) poslednýkrát. Ako uvádza E! News, v nedávnom traileri k tretej sérii The Kardashians vidieť, ako Kourtney obviňuje sestru, že jej veľkolepú svadbu v Taliansku využila na svoje biznis účely s módnym domom Dolce & Gabbana. 

Svadbu Kourtney totiž garderóbou zastrešoval spomínaný módny dom pod taktovkou Domenica Dolceho a Stefana Gabbana. Kim, ktorá si na sestrinu svadbu obliekla modely ich značky, sa začiatkom roka 2023 stála tvárou Dolce & Gabbana, pričom spoločne navrhli archívnu kolekciu Kim x Dolce & Gabbana.

„Moja sestra využila moju svadbu na biznis,“ hovorí Kourtney v traileri šou, ktorý bol zverejnený len včera 27. apríla. Kim sa opýtala, či sa Kourtney hnevá, a neváhala podotknúť, že je naozaj zmätená a nevie, čo tým Kourtney myslí. Kourtney je však presvedčená o svojej pravde. „Ľudia si myslia, že je to nedorozumenie. Ale nie je. Je to tým, kým v skutočnosti je,“ dodáva. Ako to dopadne, uvidíme v tretej sérii reality šou. Zatiaľ sa pobav na komentároch. Fanúšička na Youtube Kourtney totiž odkázala: „Ty jej radšej ďakuj za to, kto je, bez nej by si stále pracovala v Dash.“ Ach, tie sestry!

Rande, o ktorom chceš vedieť všetko

Zendaya a Tom Holland sú späť na verejnosti (počujeme fanfáry?). Po tom, čo ich v Indii prenasledovali fanatickí paparazzovia, sme ani len nedúfali, že si v blízkom čase užijeme ich spoločné momenty. Opak je pravdou a my ich teda nemôžeme vynechať v dnešnom fresh buzze.

Odporúčané
Hviezda Transformerov aj anjelik Victoria’s Secret? Toto si možno nevedel o krásnej partnerke Jasona Stathama Hviezda Transformerov aj anjelik Victoria’s Secret? Toto si možno nevedel o krásnej partnerke Jasona Stathama 5. apríla 2024, 12:30

Hviezda Euphorie sa včera 27. apríla podelila o romantickú instagramovú story, kde napísala. „Detský sen sa splnil, ideme na koncert Ushera. Keď vám poviem, že sme na konci toho celého nemali hlas...“ dodala, odkazujúc na video, kde si užíva spevákove najväčšie hity.


V Las Vegas s ňou nechýbal ani Tom, ktorý sa na fotke nižšie skrýva pod zelenou mikinou s kapucňou. Hoci je fotka rozmazaná, nemôžeš prehliadnuť jej úsmev od ucha k uchu a výraz „zamilovanej tínedžerky“. Tom sa asi bavil o trošku menej ako Zendaya, aj tak mu dávame bonusový bod, veď aj účasť sa ráta.

Hviezda Euphorie si splnila detský sen, na koncert Ushera zobrala aj priateľa Toma Hollanda.
Hviezda Euphorie si splnila detský sen, na koncert Ushera zobrala aj priateľa Toma Hollanda. Zdroj: Instagram/Zendaya

Internet z tohto virálneho momentu doslova šalie. Jeden z fanúšikov na Tiktok napísal: „Podľa mňa sú zasnúbení, Z je veľmi ostražitá a musí Tomovi veriť, keď s ním zdieľa takéto príspevky. Zendaya je veľmi hlboko zamilovaná.“ Niežeby sme sa pri tejto predstave sťažovali, práve naopak, no fanúšikovské teórie môžu zase raz zachádzať priďaleko.

Manželstvo Kourtney Kardashian a Travisa Barkera je vraj nechutné

A vráťme sa nachvíľu ešte ku Kardashiankam, veď rodinu si nevyberáš a o ex tvojho manžela nemôže byť ani reč. Medzi Kourtney Kardashian Barker a Shannou Moakler to vrelo už od nepamäti, no v poslednom čase Barkerova bývalá poriadne pritvrdzuje. Manželstvo celebritnej dvojice totižto označila za nechutné. V podcaste Miss Understood With Rachel Uchitel povedala„Skrátka si myslím, že je tá naj***nejšie divná vec. Naozaj nemám čo pozitívne povedať. Nie je to preto, že som zatrpknutá alebo žiarlivá.“

Kourtney Kardashian
Zdroj: Jason Kempin/Getty Images

„Neželám im nič iné, len to najlepšie, pokiaľ sú k mojim deťom dobrí, záleží len na tom. Ale myslím, že celá táto vec je naozaj divná,“ dodala. Moakler však mala problém aj s tým, že Kourtney často postuje príspevky s jej deťmi Alabamou a Landonom. Podľa nej ich na sociálnych sieťach Kardashianka zverejňuje častejšie ako ona, ich vlastná matka.

Nevlastná dcéra Kourtney Kardashain jej na Instagrame „vyznala lásku“. Jej mame sa to zrejme nepáči a na Kourtney nemá pekného slova.
Nevlastná dcéra Kourtney Kardashain jej na Instagrame „vyznala lásku“. Jej mame sa to zrejme nepáči a na Kourtney nemá pekného slova. Zdroj: Instagram/Alabama Luella Barker

Len o pár dní nato zazdieľala Kourtney na svojom Instagrame príspevok, ktorý mal podľa fanúšikov (aj nás) čo-to do činenia so Shanninmi vyjadreniami. „V poslednom čase toľko kritiky, nenávisti a negativity. Urobme to lepšie, ak nie pre svet, pre seba, pre svoje deti, pre svojich priateľov a rodinu. Sľubujem, že negativita a nenávisť ťa neurobia šťastnejším,“ odznelo.

Odporúčané
TOP 10 outfitov z Oscarov: Brutálna Zendaya či Florence Pugh ako z Hunger Games. Kto prišiel tento rok hore bez? TOP 10 outfitov z Oscarov: Brutálna Zendaya či Florence Pugh ako z Hunger Games. Kto prišiel tento rok hore bez? 11. marca 2024, 7:30

Hoci Travisova ex zrejme s rodičovskými metódami Kourtney nesúhlasí, dcéra Alabama si svoju nevlastnú matku zamilovala. Vo svojej storke na Instagrame ju označila za najlepšiu nevlastnú mamu, ktorú si mohla priať, a dokonca vyzdvihla, že je pracovitá a kladie rodinu na prvé miesto. Uf, že by nám Shanna predsa len trošičku žiarlila? Veď už v minulosti lajkovala negatívne komentáre na Instagrame, ktoré boli mierené proti Kourtney. Fanúšikovia odhadujú, že napätie v tejto patchwork rodine sa len tak ľahko nevytratí. Ako by povedala Kourtney: „ABCDEFG I Have To Go.“ Pekný piatok!

Domov
Zdieľať
Diskusia