Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. marca 2023, 15:30
Čas čítania 1:34
Denisa Šútorová

Hailey Bieber napísala Selene Gomez, že sa jej vyhrážajú smrťou. Speváčka vyzýva fanúšikov, aby mediálnu kauzu ukončili

OSOBNOSTI SELENA GOMEZ ŠOUBIZNIS
Uložiť Uložené

Vojna dvoch celebrít už zašla priďaleko. Hailey najskôr nazývali psychopatkou a stalkerkou, teraz sa bojí o vlastný život.

Len prednedávnom sme ti priniesli zhrnutie mediálnej kauzy medzi Selenou Gomez a Hailey Bieber, ktoré po rokoch vykopali vojnovú sekeru. Po tom, ako bola Bieberova manželka niekoľkokrát obvinená z toho, že sa verejne vysmieva Selene (za postavu či za obočie), sa do celého sporu zapojili fankluby oboch celebrít.

Kým Selene celý spor pridal na popularite a ako prvá žena na Instagrame prekonala hranicu 400 miliónov followerov, Hailey, naopak, followeri ubúdajú a svet ju nazýva psychopatkou. To však rozhodne nie je všetko. Podľa posledného príspevku Seleny, ktorý dnes zdieľala na svojom Instagrame, sa Hailey údajne vyhrážajú smrťou.

Speváčka sa s touto informáciou podelila s fanúšikmi prostredníctvom instagramovej story, kde priznala, že ju samotná Hailey kontaktovala.

 

„Hailey Bieber sa mi ozvala a dala mi vedieť, že dostáva vyhrážky smrťou a nenávistnú negativitu,“ napísala speváčka. „Toto nie je to, čo zastávam. Nikto by nemal zažiť nenávisť alebo šikanovanie. Vždy som bola zástancom láskavosti a naozaj chcem, aby sa toto všetko skončilo,“ dodala. 

Hailey Bieber sa ozvala Selene. Speváčke napísala, že sa jej vyhrážajú smrťou.
Hailey Bieber sa ozvala Selene. Speváčke napísala, že sa jej vyhrážajú smrťou. Zdroj: Instagram/Selena Gomez

Selena už niekoľkokrát odsúdila správanie fanúšikov na sociálnych sieťach a netají sa tým, že práve preň si od Instagramu či Tiktoku často dávala pauzu. Samotná Hailey Bieber sa k šikanovaniu ešte verejne nevyjadrila, no pozornému oku fanúšika neunikne, že jej od Seleny na Instagrame pribudol follow.

Aktualizované: 25.3.2023

Hailey Bieber sa Selene verejne poďakovala 

Selenin príspevok nezostal dlho bez odozvy. Hailey naň citlivo reagovala na sociálnej sieti a zverejnila niekoľko milých slov. Stále verí, že lásky je na svete viac ako nenávisti, a ľuďom odkazuje, aby k sebe boli empatickejší. 

Odporúčané
Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) 25. apríla 2024, 12:30

„Chcem sa poďakovať Selene za to, čo urobila, a že sa za mňa postavila. Posledné týždne sme riešili tento dlhotrvajúci príbeh, ktorý sa medzi nami odohrával. Bolo to naozaj náročné pre všetkých, ktorí v tom boli do nejakej miery zapojení,“ píše Hailey Bieber v úvode. 

Ďalej modelka píše o výhodách, ale aj škodlivosti sociálnych sietí, ktoré sú síce skvelým miestom na vytváranie priateľstiev avšak majú aj svoju temnú stránku. Podľa Hailey prese také situácie, aké sa nedávno odohrali, nabádajú ľudí akurát tak k hádkam. 

„Vždy sa dajú veci vytrhnúť z kontextu a na konci vyznie úplne inak, ako to človek myslel. Všetci by sme mali byť veľmi opatrní a dvakrát si premyslieť, čo napíšeme. Aj ja,“ pokračuje Hailey.

Na záver modelka dodala, že si stále myslí, že je láska väčšia ako nenávisť a ľudia majú príležitosť chovať sa k ostatným s empatiou a súcitom. 

hailey bieber
Zdroj: Instagram/Hailey Bieber
Domov
Zdieľať
Diskusia