Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
17. marca 2023, 17:45
Čas čítania 0:42
Florián Meričko

Selena Gomez sa zapísala do histórie. Ako prvá žena na Instagrame prekonala hranicu 400 miliónov followerov

ZAHRANIČIE INFLUENCERI INSTAGRAM OSOBNOSTI SELENA GOMEZ ŠOUBIZNIS SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Nový rekord pokorila iba mesiac po tom, čo sa stala najsledovanejšou ženou na sociálnej sieti Instagram.

Americká speváčka a herečka Selena Gomez sa oficiálne stala prvou ženou, ktorá prekonala hranicu 400 miliónov followerov na Instagrame. Podarilo sa jej to len niekoľko týždňov po tom, ako sa stala najsledovanejšou ženou na populárnej sociálnej sieti.

Podľa slov fanúšikov jej právom patrí prvenstvo, o ktoré pripravila známu modelku a podnikateľku Kylie Jenner. Kým v polovici februára bol rozdiel medzi týmito dvomi influencerkami len minimálny, momentálne má Selena Gomez už o 18 miliónov followerov viac než Kylie.

Ešte v januári sa jej vysmievali, že je tučná

Selena Gomez bola ešte začiatkom roka terčom kritikov na sociálnych sieťach. Stalo sa tak po zverejnení fotografií z odovzdávania Zlatých glóbusov. Selena však uviedla, že si bodyshaming nepripúšťa.

Negatívne reakcie zároveň spustili vlnu pozitívnych komentárov, v ktorých 30-ročnú herečku ľudia chválili za jej prirodzenú krásu.

Ak by Selena chcela zaútočiť na prvenstvo v počte followerov na Instagrame, musela by prekonať portugalského futbalistu Cristiana Ronalda, ktorý má momentálne viac ako 561 miliónov fanúšikov.

Domov
Zdieľať
Diskusia