Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2023, 19:30
Čas čítania 0:37
Dominik Vetrák

Tvorcovia Elden Ringu vydajú v auguste najambicióznejšiu hru o vojnách robotov v histórii PlayStation. Toto je Armored Core 6

Tvorcovia Elden Ringu vydajú v auguste najambicióznejšiu hru o vojnách robotov v histórii PlayStation. Toto je Armored Core 6
Zdroj: FromSoftware/Bandai Namco
TECH ARMORED CORE 6
Uložiť Uložené

Štúdio From Software (Dark Souls, Elden Ring) predstavuje svoju najnovšiu hru s názvom Armored Core. Vyjde v auguste a vyzerá parádne.

Štúdio FromSoftware (Dark Souls, Bloodborne, Elden Ring) predstavilo svoju najnovšiu hru, mecha akciu o vojne medzi veľkými robotmi, ktorých ovládajú ľudia. Volá sa Armored Core 6 a ide o pokračovanie obľúbenej akčnej série štúdia, ktorej posledný diel vyšiel v roku 2013. Nový diel vyjde 25. augusta 2023 na PC, PS4/5 a Xbox One/Series X/S. 

Odporúčané
Aké hry vyjdú v máji? Najočakávanejšia hra roka, konečne veľká exkluzivita pre Xbox a Pán prsteňov, z ktorého sa všetci smejú Aké hry vyjdú v máji? Najočakávanejšia hra roka, konečne veľká exkluzivita pre Xbox a Pán prsteňov, z ktorého sa všetci smejú 27. apríla 2023, 11:30

Hra bude stále ťažká, ale zďaleka nie tak ako predošlé hry štúdia (Dark Souls či Sekiro). Základom hrateľnosti bude ovládanie veľkých mecha robotov, ktorých si hráč môže upravovať ako z hľadiska vizuálnej podoby, tak mechanických vlastností a zbraňového arzenálu. Ten bude každý hráč potrebovať na špičkovej úrovni, keďže bude bojovať proti množstvu nepriateľov a obrovským robotom. 

Armored Core 6Armored Core 6Armored Core 6Armored Core 6
Zobraziť galériu
(5)

Roboti môžu bojovať po zemi, ale môžu aj vzlietnuť a útočiť na seba vo vzduchu. Tvorcovia hru štruktúrovali po leveloch. Nejde teda o open-world, ale priamočiaru hru rozdelenú na množstvo rôznorodých misií odohrávajúcich sa v rozličnom prostredí na planéte Rubikon, kde sa futuristické megakorporáty usilujú o zisk nebezpečnej látky. 

Domov
Zdieľať
Diskusia