Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2023, 20:13
Čas čítania 0:49
Ema Stanovská

Fanúšikovia sa snažia bojkotovať nový seriál o Harrym Potterovi. J. K. Rowlingová im posiela sarkastický odkaz

FILMY A SERIÁLY HARRY POTTER J. K. ROWLING
Uložiť Uložené

Slávna autorka odkazuje, že už si pripravuje „veľké zásoby šampanského“.

Začiatkom tohto mesiaca spoločnosti HBO Max a Discovery+ oznámili, že Harry Potter sa vráti ako televízny seriál a objaví sa na streamovacej službe Max. Niektorí fanúšikovia sa pripravovanú televíznu adaptáciu rozhodli bojkotovať – buď tým, že ju nebudú sledovať, alebo si zrušia predplatné HBO Max. Autorka J. K. Rowlingová na to zareagovala sarkastickými poznámkami.

„Musím sa s vami podeliť o strašnú správu. Aktivisti sa snažia opäť bojkotovať moju prácu, tentoraz televízny seriál Harry Potter,“ napísala na Twitteri slávna autorka, ktorá sa na seriáli bude podieľať ako výkonná producentka. „Urobila som preto preventívne opatrenie a pripravila som si veľké zásoby šampanského.“

Reakcia mala v čase písania tohto článku takmer 11 miliónov zobrazení. Fanúšikovia tweet miliardárky privítali a zanechali jej veľa pozitívnych komentárov. „Si naša hrdinka, vždy budeme tvojimi online obrancami,“ napísal jeden z nich.

Seriál bude mať úplne nové obsadenie. Pôjde o „vernú“ adaptáciu kníh o Harrym Potterovi, pričom každá sezóna bude venovaná jednej zo siedmich kníh.

Domov
Zdieľať
Diskusia