Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je PR správa spoločnosti CCC.
20. apríla 2023, 9:45
Čas čítania 1:48
Sponzorovaný obsah

Telové lodičky – ideálna voľba na večer

Telové lodičky – ideálna voľba na večer
Zdroj: kaanturker/shutterstock.com
MÓDA MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Béžové lodičky sú klasickou a elegantnou obuvou, ktorá dodáva vašej módnej kombinácii štýlový a sofistikovaný vzhľad.

Ak hľadáte dokonalý kúsok obuvi na večerné príležitosti, béžové lodičky by mali byť na prvom mieste vášho zoznamu. Tieto elegantné a štýlové topánky sú ideálnou voľbou pre každú dámu, ktorá sa chce cítiť sebavedome a pohodlne. Navyše vďaka svojmu telovému odtieňu sú béžové lodičky vysoko univerzálne a dokážu ladiť s každým outfitom. Od klasických kombinácií s úzkymi šatami až po trendy looky s výraznými vzormi, dokážu doplniť celú škálu štýlov. V tomto článku sa dozviete viac o tom, prečo by ste si mali minimálne jedny zaobstarať a ako ich môžete nosiť nielen na večer, ale na každú príležitosť.

Béžové lodičky – charakteristika a využitie v móde 

Béžové lodičky sú klasickou a elegantnou obuvou, ktorá dodáva vašej módnej kombinácii štýlový a sofistikovaný vzhľad. Tento typ obuvi sa vyznačuje jemnou a decentnou farbou, ktorá sa skvele hodí k rôznym farebným kombináciám. Telové lodičky môžete kombinovať s nohavicami alebo so sukňou a sú vhodné ako pracovná, ale aj spoločenská obuv. Je to univerzálna obuv, ktorú oceníte aj pri neformálnych príležitostiach, kde podčiarknu vašu eleganciu a vkus. Mnoho svetových návrhárov ich prezentuje vo svojich kolekciách a každá žena by mala mať aspoň jeden pár tejto obuvi vo svojom šatníku.

Ako ich kombinovať s ďalšími kúskami v šatníku 

Ak máte v šatníku béžové lodičky, máte už v podstate vyhraté. Tento typ topánok je totiž veľmi univerzálny a vďaka neutrálnemu odtieňu ladí takmer ku každej farbe. Ak ich chcete skombinovať s ďalšími kúskami v šatníku, najlepšie sa hodia k jednofarebným kostýmom alebo šatám v podobných odtieňoch. Ak chcete byť trochu odvážnejšie, môžete béžové lodičky skombinovať s farebnými nohavicami alebo sukňami, najlepšie v pastelových farbách. K béžovým lodičkám sa dobre hodí aj denim, takže s nimi môžete nosiť napríklad džínsy a denimové košele. Ak chcete byť ešte originálnejšie, môžete si k nim obliecť aj kúsky výrazných vzorov, ako sú kvetinové vzory alebo prúžky. Nielen na deň, ale aj na večer, romantické rande alebo spoločenskú udalosť, v béžových lodičkách budete vyzerať za každých okolností ako dáma.

Hit uplynulých sezón 

Stali sa jedným z hitov posledných sezón. Tento farebný odtieň sa stal synonymom jemnosti, elegancie a dokonalosti. Béžové lodičky sú ideálnym doplnkom pre neformálne i oficiálne príležitosti. Vo svete módy boli vnímané ako klasické, no v súčasnosti prechádza tento trend obnovou moderného štýlu. Žiadna iná farba nevyznieva tak krásne a prirodzene ako béžová, vďaka čomu sa stala symbolom elegancie a nenútenej krásy. Béžové lodičky sú zárukou toho, že s každou kombináciou vždy vyzeráte skvele. Pretože béžová farba sa ľahko kombinuje, tak ju môžete nosiť s ďalšími farbami a vytvoriť tak príťažlivú kombináciu, ktorou budete na akomkoľvek podujatí stredobodom pozornosti.

Odporúčané
Gravitácia funguje aj v lete: Aké podprsenky zvoliť v horúcich dňoch? Gravitácia funguje aj v lete: Aké podprsenky zvoliť v horúcich dňoch? 2. mája 2024, 12:30

Ak hľadáte kvalitnú a nadčasovú obuv, navštívte predajne CCC. Či už osobne, alebo kliknite na eshop www.ccc.eu/sk. Zo širokého sortimentu dámskej obuvi si určite vyberiete.

Domov
Zdieľať
Diskusia