Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2023, 10:33
Čas čítania 0:29
Dominik Vetrák

VIDEO: Strážcovia galaxie sa lúčia v posledných traileroch. Zahynie Star-Lord a jeho tím pri záchrane vesmíru?

VIDEO: Strážcovia galaxie sa lúčia v posledných traileroch. Zahynie Star-Lord a jeho tím pri záchrane vesmíru?
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY GUARDIANS OF THE GALAXY 3
Uložiť Uložené

Guardians of the Galaxy 3 príde do kín už o 2 týždne a podľa posledných trailerov to bude veľmi emotívne.

Komiksovka Strážcovia galaxie 3 od Marvelu dorazí do kín už o dva týždne 4. mája 2023. Keďže sa blíži dátum premiéry, štúdiá Marvel a Disney vydávajú jeden trailer a televízny spot za druhým, takže sa môžeš pozrieť na videá plné nových záberov z očakávaného filmu.

Odporúčané
Kaskadér Keanu Reevesa: Na bolesť z pádu zo schodov sa nedá pripraviť. Keanu je ešte milší človek, ako si myslíte (Rozhovor) Kaskadér Keanu Reevesa: Na bolesť z pádu zo schodov sa nedá pripraviť. Keanu je ešte milší človek, ako si myslíte (Rozhovor) 14. apríla 2023, 12:30

Tematicky sú jednotné, keď vysielajú jasnú správu: v kine si asi diváci poplačú a niekto zo Strážcov to zrejme neprežije. Posledná časť zo série bude určite emotívna, no je možné, že Strážcovia galaxie sa vrátia, aj keď v úplne inom zložení tímu.

V tretej časti budú bojovať proti novému záporákovi menom High Revolutionary, pričom im pomôže aj nový hrdina Adam Warlock. V snímke tvorcovia preskúmali aj minulosť Rocketa. O scenár a réžiu sa postaral James Gunn, ktorý vytvoril celú trilógiu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia