Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2013, 21:26
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

adidas Originals predstavuje remix z fanúšikovskej kampane Unite All Originals

HUDBA ADIDAS
Uložiť Uložené

Po tom, čo adidas Originals predstavili svetu kampaň Unite All Originals s hip-hopovými legendami Run DMC v spolupráci s populárnym DJ A-Trakom, prišiel čas

adidas Originals predstavuje remix z fanúšikovskej kampane Unite All Originals

Po tom, čo adidas Originals predstavili svetu kampaň Unite All Originals s hip-hopovými legendami Run DMC v spolupráci s populárnym DJ A-Trakom, prišiel čas predstaviť kreativitu a talent ich fanúšikov. Od septembra mohol každý z vás nahrať svoj 15 sekundový rým k A-Trakovmu beatu, ktorý stačilo uložiť cez Istragram. Tie najlepšie beaty sa stali súčasťou remixu, ktorý je už vo finálnej podobe na adidas.com/droparhyme.

Viac ako 200 talentov posielalo svoje rýmy, ale len piati z nich boli natoľko originálni, že stojí za to vypočuť si ich: @AlexanderJCooper, @LadyBeatgineer, @FrankyTreau, @TimShaw a @LaryPoppins sú novými hviezdami #UniteAllOriginals remixu. Ten do finálnej podoby zmiešal brooklynský beatmaster Mick. Nabudúce neprepásni takúto šancu a ukáž aj ty svoj talent.

Domov
Zdieľať
Diskusia