Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2023, 17:05
Čas čítania 0:55
Daniel Mikolášik

Známy slovenský DJ sa dnes stal obeťou krádeže za bieleho dňa. Zmizlo mu množstvo hudby, zlodeja žiada, aby sa zľutoval

HUDBA DJ-ING KRÁDEŽ SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Ku krádeži došlo na parkovisku na Seberíniho ulici v Bratislave.

Známy slovenský DJ EKG oznámil, že mu niekto vykradol auto za bieleho dňa. Na Instagrame uviedol, že situáciu už rieši s políciou, no je otázne, či stihne 4-dňovú plavbu loďou, na ktorej má vystúpiť.

Podľa jeho slov mu zmizol nový Macbook, USB kľúče, všetky doklady vrátane občianskeho preukazu a platobné karty. Neznámemu páchateľovi odkazuje, aby mu vrátil aspoň notebook a USB kľúče, na ktorých mal svoju hudbu. Ku krádeži došlo na parkovisku na Seberíniho ulici v Bratislave.

Z auta mu zmizlo kompletne všetko

„Na tejto ulici mi za bieleho dňa vykradli auto. Išiel som nahrávať rádio šou. Samozrejme, je to moja chyba, že som si veci nechal v aute narýchlo. Kompletka všetko. Mal som notebook, mal som USB a doklady, takže nemôžem ani odletieť. Kamerový systém teraz riešim. Vraj to videli. Som z toho teraz na nervy,“ povedal DJ na sociálnej sieti a na záver dodal, aby si ľudia dávali pozor na svoje osobné veci.

Je teda otázne, či vystúpi na 4-dňovej plavbe, ktorá je naplánovaná od štvrtka (6. apríla) z Ríma cez Janov a Marseille až do Barcelony. Na akcii mal vystúpiť spoločne s DJ-mi Denesom Tothom, Manidom a Tyskerom v rámci sunset party pod holým nebom na otvorenom mori na jednej z najväčšich lodí na svete Costa Toscana. 

Podľa jeho slov sa pre chýbajúce doklady na loď nestihne dostať, no ak by sa čokoľvek zmenilo, fanúšikom to oznámi prostredníctvom Instagramu.

DJ EKG
Zdroj: Instagram (DJ EKG)
Domov
Zdieľať
Diskusia