Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2023, 15:00
Čas čítania 0:25
Dominik Vetrák

Priyanka Chopra a Richard Madden sú špičkoví špióni, ktorí si pomedzi akcie užívajú vášnivý sex v seriáli Citadel

Priyanka Chopra a Richard Madden sú špičkoví špióni, ktorí si pomedzi akcie užívajú vášnivý sex v seriáli Citadel
Zdroj: Amazon Prime Video
FILMY A SERIÁLY CITADEL
Uložiť Uložené

Nový seriál odštartuje na Amazon Prime Video už koncom apríla. Sleduj akčný trailer.

Richard Madden (Game of Thrones) a Priyanka Chopra (Baywatch) hrajú v seriáli Citadel špiónov a milencov. Sú jednými z najlepších v rámci špiónskeho sveta, no na jednej zo zákaziek ich niekto zradí a vymaže im spomienky. Ich agentúru Citadel zničia zločinci a oni začnú žiť nové životy.

Odporúčané
Ako nakrúcali šialené akčné scény a prestrelky s ohnivými nábojmi v John Wick 4? Keanu Reeves driftoval a trénoval s nunčakmi Ako nakrúcali šialené akčné scény a prestrelky s ohnivými nábojmi v John Wick 4? Keanu Reeves driftoval a trénoval s nunčakmi 29. marca 2023, 17:30

Po ôsmich rokoch ich osloví ich bývalý kolega (Stanley Tucci z Transformers 5), ktorý potrebuje ich pomoc, aby zabránili zločincom ovládnuť svet. Obaja si spomenú na to, kým boli. Pokračujú tak vo svojom vášnivom vzťahu a zároveň zachraňujú svet.

Citadel bude akčný blockbuster s množstvom výbuchov, bitiek, prestreliek a cestovania po svete. Seriál vyjde na Amazon Prime Video už 28. apríla 2023. 

Domov
Zdieľať
Diskusia