Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
  Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Queens. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
21. marca 2023, 14:00
Čas čítania 4:09
Richard Balog

Jar v znamení sviežich farieb. Vybrali sme 10 párov tenisiek, ktoré oživia tvoje outfity bez námahy

Jar v znamení sviežich farieb. Vybrali sme 10 párov tenisiek, ktoré oživia tvoje outfity bez námahy
Zdroj: Queens
MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK QUEENS
Uložiť Uložené

Privítaj nové ročné obdobie nákupom tenisiek, ktoré budú tvojím každodenným spoločníkom v mestskom prostredí.

Nastal čas vymeniť zimnú obuv za tenisky. Siahneš po overených siluetách alebo vyskúšaš neopozerané novinky? Vybrali sme svieže teniskové novinky z ponuky online obchodu Queens, ktoré sú ako stvorené na jarné obdobie či už vďaka farebným vyhotoveniam, alebo materiálovým úpravám. 

Spoznaj 10 párov štýlových modelov z dielní značiek Vans, Adidas Originals alebo Nike, ktoré povýšia tvoje každodenné outfity na nový level. Vyber si svojho favorita. 

Kompletná ponuka v obchode Queens
V deň publikovania článku bola v obchode Queens akcia do výšky 30 % na vybrané produkty. Ceny sú pred zľavou.
Odporúčané
Tenisky New Balance si zamiluješ na prvý pohľad. Vyber si model podľa svojich preferencií Tenisky New Balance si zamiluješ na prvý pohľad. Vyber si model podľa svojich preferencií 14. marca 2023, 17:00

Vans Authentic Stackform W    101,50 €

Úvod venujeme atraktívnemu páru tenisiek od značky Vans, ktorý je určený pre ženské nohy, a to konkrétne model Authentic Stackform. Upravená silueta na rozdiel od klasickej verzie ponúka vyššiu platformu, ktorá pridáva niekoľko centimetrov navyše, čo ocenia predovšetkým nižšie ženy. 

Naše srdcia si v tomto prípade získal aj denimový zvršok v svetlomodrom farebnom vyhotovení, ktorý dizajnéri doplnili o dekoratívny vzor. Vďaka zľave vo výške 30 % sú tenisky teraz dostupné za približne 70 eur vrátane doručenia. 

Vans Authentic Stackform
Zdroj: Queens

Adidas Originals Adifom SLTN    115 €

Z úplne inej kategórie je silueta Adifom SLTN, ktorou vedenie Adidas Originals reaguje na nepriaznivé finančné výsledky po ukončení spolupráce s Kanyem Westom. 

Tenisky s futuristickým dizajnom sú vyrobené s obsahom recyklovaných syntetických tkanín a ich inšpiráciu modelmi Yeezy nie je možné poprieť. Ide síce o archívny produkt Adidas Originals, ktorý prináša kultový vzhľad svojich predchodcov, avšak dotvára ich 3D tvarovaná päta s penovými vrstvami a ostrými líniami, aké poznáme z modelového radu Yeezy 700. 

Nám sa tieto mestské tenisky páčia, a čo hovoríš ty? 

Adidas Originals Adifom SLTN
Zdroj: Queens

Adidas Originals Forum 84 Low W    119 €

Spoločnosť Adidas Originals víta tohtoročnú jar aj týmto sviežim vyhotovením obľúbeného modelu Forum 84 Low. Nízka verzia retro tenisiek vyzerá skvelo vo väčšine farebných schém a inak to nie je ani v nevinnom „levanduľovom“ vzhľade. 

Tenisky, ktoré vyšli prvý raz v roku 1984 a v upravenej verzii o šesť rokov neskôr, si svojou krásou získajú pravých teniskových nadšencov aj v súčasnosti. Vďaka popruhu cez jazyk môžu tenisky pôsobiť žensky, ale ide o unisex model, ktorý je v ponuke online obchodu Queens v množstve farebných vyhotovení.

Nižšie nájdeš bielo-fialový variant s látkovými aj koženými panelmi, ktorý je dostupný v ženských veľkostiach. Muži si prídu na svoje vďaka bielo-modrému vyhotoveniu z kože.  

Adidas Originals Forum 84 Low
Zdroj: Queens

Puma Mayze W    127 €

Model Mayze patrí medzi obľúbené siluety značky Puma v posledných sezónach a ide o „must have“ záležitosť, ak miluješ tenisky na platforme.

Tento výrazný model má v sebe prvky ikonických tenisiek Puma Basket Classic, ale je vylepšený o vysokú výraznú gumovú medzipodrážku s logom šelmy, ktorá topánke dodáva odvahu, ráz a štýl. Puma Mayze budú pre teba ako stvorené, ak hľadáš niečo, čím oživíš svoje outfity. Nie nadarmo ich obúva popstar Dua Lipa, a preto si môžeš byť istá, že s nimi neurobíš krok vedľa.

Puma Mayze
Zdroj: Queens

Puma Mirage Sport Remix    127 €

Pri modeloch s logom značky Puma chvíľu zostaneme, a to vďaka siluete Mirage Sport Remix, ktoré predstavujú komfortné, cenovo dostupné, nízke tenisky na každodenné nosenie. To sú síce vlastnosti, ktoré by sme potenciálne mohli aplikovať na stovkách párov v ponuke online obchodu Queens, avšak v prípade tohto športového páru pre mužov ide o jedinečné prednosti. 

My sme vybrali výraznú oranžovo-bielo-čiernu verziu s priedušným textilným telom, ktoré dopĺňajú odolné semišové panely. Získajú si aj tvoje srdce? Cena je viac ako priaznivá. 

Puma Mirage Sport Remix
Zdroj: Queens

Nike Dunk Low LX W    131 €

Atraktívne novinky na jarné mesiace predstavilo aj obchodné oddelenie spoločnosti Nike, a to napríklad v podobe siluety Dunk Low LX zahalenej do sivých tónov s pastelovými ružovými panelmi zo semišu. Tenisky sú v obchode Queens k dispozícii len v ženských veľkostiach, čo je vzhľadom na farebnú schému pochopiteľné, pričom férová je tiež cena, a to 130 eur.

Z nášho pohľadu ide o jedno z najatraktívnejších vyhotovení modelu Dunk Low v posledných mesiacoch, ktorý musíš mať. Tip pre mužov je béžové vyhotovenie so sýto modrým swooshom

Nike Dunk Low LX
Zdroj: Queens

Adidas Originals ZX 22 Boost    143 €

Pohodlné a štýlové mestské tenisky s obsahom recyklovaných materiálov, ktoré vizuálne vychádzajú zo známych bežeckých modelov divízie Adidas Performance. 

Minimalistické, jednoduché a maximálne komfortné. Pri návrhu týchto tenisiek s tromi prúžkami z oboch strán našli dizajnéri inšpiráciu v bežeckom dedičstve značky a pretvorili ich na štýlový kúsok, ktorý ľahko skombinuješ. Vďaka dielom Jet Boost v medzipodrážke s technológiou EVA obnovujú energiu pri každom kroku.

Teraz ich môžeš mať vo svojej zbierke a jarnej rotácii tenisiek za približne 140 eur. 

Adidas Originals ZX 22 Boost
Zdroj: Queens

New Balance 550    146,50 €

Dizajnérsky tím New Balance obnovil ikonu značky, aby vzdal hold profesionálnym hráčom basketbalu aj streetballu z osemdesiatych rokov, ktorí formovali súčasnú generáciu hviezd. Výsledok je božský.

Zvršok retro tenisiek je vyrobený z veľmi kvalitnej kože, zatiaľ čo masívna medzipodrážka podporuje celú siluetu a zaručuje pohodlie. Tenisky New Balance 550 milujú celebrity vrátane Jacka Harlowa a patria medzi najžiadanejšie modely v posledných sezónach, ktoré sa na pultoch obchodov nikdy dlho neohrejú.

Čo hovoríš na tento biely variant so svetlomodrými detailmi, ktorý je ako stvorený na jarné mesiace? V ponuke nájdeš aj bielo-červeno-čiernu verziu s trochu vyššou cenou. 

New Balance 550
Zdroj: Queens

Nike Air Max 1    166,50 €

Kultová silueta Nike Air Max 1 patrí medzi naše obľúbené modely tenisiek a sme radi, že v online obchode Queens je v predaji aj táto fresh novinka s prívlastkom „Photon Dust“.

Ikonický dizajn so vzduchovou bublinou v medzipodrážke vyzerá dobre v kombinácii s rifľami, chinos nohavicami, teplákmi aj so šatami v prípade žien, pre ktoré je určené toto nadčasové svetlé vyhotovenie so vzorovanými panelmi vrátane swooshu. Cena 165 eur zodpovedá kvalite použitých materiálov a ich spracovaniu. 

Ak ťa neoslovila táto minimalistická farebná schéma, skús hnedo-biely variant s tyrkysovým logom, ktorý stojí o približne 30 eur viac. Pre odvážnych jednotlivcov sme vybrali modrú verziu s menčestrovým zvrškom

Nike Air Max 1
Zdroj: Queens

New Balance 991 W    214 €

Hovorí sa, že New Balance 574 sú vstupnou bránou do sveta značky, ktorá najmä v posledných rokoch zaznamenala raketový nárast prítomnosti v zoznamoch najlepších tenisiek roka – práve New Balance 991 je to, čo za tou bránou nájdeš.

Vysoko komfortné tenisky s tlmiacou gélovou zložkou na päte a pod prednou časťou klenby pokrýva kvalitný semiš a priedušná sieťovina. Všetky tieto prvky dohromady robia z modelu 991 perfektnú mestskú obuv, ktorá plní titulné strany svetových sneakers magazínov. Bonusom je atraktívna ružová farba zvršku, ktorú neuvidíš na každom.

New Balance 991
Zdroj: Queens
Kompletná ponuka v obchode Queens
Odporúčané
Pozdrav svoje nové obľúbené tenisky. Vybrali sme fresh páry, ktoré dodajú tvojim outfitom šťavu     Pozdrav svoje nové obľúbené tenisky. Vybrali sme fresh páry, ktoré dodajú tvojim outfitom šťavu 3. marca 2023, 14:00
Domov
Zdieľať
Diskusia