Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
3. marca 2023, 14:00
Čas čítania 4:02
Richard Balog

Pozdrav svoje nové obľúbené tenisky. Vybrali sme fresh páry, ktoré dodajú tvojim outfitom šťavu

Pozdrav svoje nové obľúbené tenisky. Vybrali sme fresh páry, ktoré dodajú tvojim outfitom šťavu
Zdroj: Puma
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

V ponuke online obchodu Footshop nájdeš desiatky noviniek za priaznivú cenu. Spoznaj ich.

Zimné topánky a čižmy môžeš pomaly odložiť naspäť do škatule, prichádza čas tenisiek. Jar sa oficiálne začína 20. marca a veríme, že priamoúmerné tomu budú aj teploty v týchto týždňoch. Vybrali sme najzaujímavejšie páry tenisiek z ponuky online obchodu Footshop, ktoré sú ako stvorené na toto obdobie, a to či už vďaka farebným vyhotoveniam, alebo materiálovým úpravám.

Tešiť sa môžeš na siluety od Adidas Originals, ktoré sú symbolom štýlu, jedinečnosti a perfektne vyjadrujú osobnosť svojich nositeľov, ale aj na tenisky podľa trendu Y2K od značky Puma či atraktívne páry s logom Vans Vault. Siahneš po overených modeloch alebo vyskúšaš neopozerané a originálne novinky?

Kompletná ponuka v obchode Footshop
Odporúčané
Toto sú streetwearové aj teniskové trendy zo svetových metropol. Spoznaj ich vďaka obchodu Footshop Toto sú streetwearové aj teniskové trendy zo svetových metropol. Spoznaj ich vďaka obchodu Footshop 21. februára 2023, 10:00

Vans Vault Authentic VR3 LX  –  99,95 €

Jedno z najatraktívnejších vyhotovení modelového radu Authentic v posledných sezónach. Dizajnérsky tím divízie Vans Vault vsadil na hru s materiálmi, respektíve rôznymi štruktúrami a išlo o zásah priamo do čierneho. 

Priedušný sivý podklad z textílie skvelo dopĺňajú semišové prvky v tmavozelenej farbe, čo pripomína armádnu kamufláž, a kontrastný oranžový štítok s logom značky. Všetko spolu hrá na jednotku s hviezdičkou a my nemáme žiadne výhrady. K dispozícii je aj žlto-fialová verzia  a minimalistické béžové vyhotovenie. Všetky za cenu 100 eur. 

Vans Vault Authentic
Zdroj: Footshop

Vans Vault Knu Skool LX    100 €

Dizajnérsky tím Vans Vault chválime aj za túto originálnu úpravu siluety Knu Skool, ktorá je modernou verziou modelu Old Skool. 

Okrem výraznej farebnej schémy v oranžovo-hnedých tónoch z kombinácie kože a semišu nás zaujali široké šnúrky so šachovnicovým vzorom, ktorý je typický pre značku Vans. Rovnako v tomto prípade je dostupná aj nadčasová béžová verzia. My však odporúčame vyhotovenie s prívlastkom „Peach Dust“, ktoré dodá tvojim každodenným jarným outfitom šťavu.

Vans Vault Knu Skool LX
Zdroj: Footshop

Adidas Originals München  –  117,95 €

V archívoch značky Adidas Originals sú desiatky skvelých modelov, ktoré v posledných rokoch zapadli prachom, aby ich vedenie neskôr postupne vrátilo do ulíc známych metropol.

Výnimkou nie je ani silueta München z roku 1976, ktorá si zachovala svoj retro vzhľad so zvrškom z kvalitného nubuku a s klasickými tromi prúžkami z oboch strán. Samozrejmosťou je odolná gumová podrážka. Čo nás v tomto konkrétnom prípade baví najviac, je atraktívna farebná schéma s béžovým podkladom a hnedými panelmi. Vymeníš ich za model Samba?

Adidas Originals Munchen
Zdroj: Footshop

Adidas Originals SLTN    117,95 €

Z úplne inej kategórie je silueta SLTN, ktorou vedenie značky Adidas Originals reaguje na nepriaznivé finančné výsledky po ukončení spolupráce s Kanyem Westom. 

Tenisky s futuristickým dizajnom sú vyrobené s obsahom recyklovaných syntetických tkanín a ich inšpiráciu modelmi Yeezy nie je možné poprieť. Ide síce o archívny produkt Adidas Originals, ktorý prináša kultový vzhľad svojich predchodcov, avšak dotvára ich 3D tvarovaná päta s penovými vrstvami a ostrými líniami, aké poznáme z modelového radu Yeezy 700. 

Či ide o správny krok, necháme na tvojom posúdení. Nám sa tieto mestské tenisky páčia. 

Adidas Originals SLTN
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Adiform Q  –  122,95 €

Futuristické tvary má aj ďalšia novinka s logom Adidas Originals v ponuke online obchodu Footshop. Model Adiform Q je iný už na prvý pohľad a nasmeruje ťa priamo do budúcnosti. 

Masívny zvršok je vyrobený z peny a má otvory z oboch strán, pod ktorými je ukrytá priliehavá vnútorná konštrukcia. Tenisky sa jednoducho obúvajú a vďaka tlmiacej medzipodrážke s technológiou adiPlus ťa udržia na nohách bez ohľadu na to, kam smeruješ. Dostupný je variant vo farebnom vyhotovení s prívlastkom „Magic Beige“, ktorý ľahko zladíš s rifľami aj so šortkami počas letných mesiacov. 

Adidas Originals Adiform Q
Zdroj: Footshop

Adidas Originals ADI2000  –  122,95 €

Tenisky s logom Adidas Originals majú v tomto výbere najpočetnejšie zastúpenie, a to aj vďaka modelu ADI2000, ktorý si získal naše srdcia na prvý pohľad. 

Urob krok smerom k nostalgii. Tenisky Adidas Originals ADI2000 sú inšpirované vzhľadom skateboardových siluet zo začiatku milénia a dizajnéri ich dnes zahaľujú v duchu digitálnej súčasnosti, ktorú definujú alternatívne svety. V tomto prípade ide o nadčasovú verziu s koženým telom a výrazným prešívaním, ktoré dopĺňajú látkové prvky a gumová podrážka.  

Ak ťa neoslovila bielo-hnedá farebná schéma, skús čierno-biely variant alebo verziu s imitáciou hadej kože.

Adidas Originals ADI2000
Zdroj: Footshop

New Balance 550  –  132,95 €

Na bohatý archív tenisiek sa spolieha aj vedenie značky New Balance, keď z modelu s číselným označením 550 urobilo v posledných sezónach hit číslo jeden. Silueta bola pôvodne vydaná v roku 1989 ako obuv na basketbal a odvtedy má rovnaký vzhľad. 

Známy výrobca obnovil svoju ikonu, aby vzdal hold profesionálnym hráčom basketbalu aj streetballu z osemdesiatych rokov, ktorí formovali súčasnú generáciu hviezd. Zvršok tenisiek je vyrobený z veľmi kvalitnej kože, zatiaľ čo masívna medzipodrážka podporuje celú siluetu a zaručuje pohodlie.

Čo hovoríš na bielu verziu s modrými a sivými detailmi? Z nášho pohľadu ide o skvelé tenisky na každodenné nosenie. 

New Balance 550
Zdroj: Footshop

New Balance 574  –  134,95 €

Globálne najúspešnejší model s logom New Balance je na scéne od roku 1988 a pýši sa číselným označením 574. Odvtedy je v predaji v nezmenenej podobe a v ponuke obchodu Footshop nájdeš niekoľko farebných vyhotovení. 

Tenisky spájajú moderný štýl a športový vzhľad, ktorý je inšpirovaný modelmi bežeckej obuvi. Sú vyrobené z kvalitného semišu, syntetických materiálov, ako aj priedušnej sieťky. Gumová medzipodrážka je vyrobená z mäkkej peny s technológiou EVA, ktorá poskytuje maximálny komfort počas chôdze. 

Tento tmavozelený variant s kontrastnými prvkami je pastvou pre oči, v ktorom nesplynieš s davom. 

New Balance 574
Zdroj: Footshop

Puma Velophasis Phased  –  149,95 €

Óda na módny trend Y2K. Približne takto by sme opísali vzhľad extravagantných tenisiek Puma Velophasis Phased, ktoré sú čerstvou novinkou v ponuke online obchodu Footshop. 

Dizajnéri našli inšpiráciu v štýle zo začiatku milénia a dedičstva výkonnostného bežeckého sortimentu značky, ktorý prepracovali tak, aby vytvorili niečo nové a autentické. Otvorený sieťovinový základ a syntetické prekrytia v metalických odleskoch spolu vytvárajú dynamický vzhľad, ktorý si vyžaduje pozornosť. Pozdrav svoje nové obľúbené tenisky.

Puma Velophasis Phased
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 1 Premium 2  –  174,95 €

V závere výberu nevynecháme ani túto atraktívnu novinku z dielní spoločnosti Nike. Do pozornosti dávame upravenú verziu siluety Air Max 1 s podtitulom „Premium 2“, ktorá je zahalená do semišu a textílií v zemitých tónoch. 

Ikonický dizajn so vzduchovou bublinou v medzipodrážke patrí medzi naše obľúbené tenisky a v prípade, že hľadáš univerzálnu športovú obuv, ktorú ľahko zladíš s čímkoľvek zo svojho šatníka, našiel/našla si ideálny pár za adekvátnu cenu. Dostupný je limitovaný počet, a preto nad nákupom dlho nerozmýšľaj. 

Nike Air Max 1 Premium 2
Zdroj: Footshop
Kompletná ponuka v obchode Footshop
Odporúčané
Najlepšie produkty od značky Nike sú teraz dostupné za zlomok pôvodnej ceny. Vo výpredaji nájdeš mikiny, bundy aj nohavice   Najlepšie produkty od značky Nike sú teraz dostupné za zlomok pôvodnej ceny. Vo výpredaji nájdeš mikiny, bundy aj nohavice 14. februára 2023, 9:00
Späť
Zdieľať
Diskusia