Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Queens. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
14. februára 2023, 9:00
Čas čítania 2:39
Richard Balog

Najlepšie produkty od značky Nike sú teraz dostupné za zlomok pôvodnej ceny. Vo výpredaji nájdeš mikiny, bundy aj nohavice

Najlepšie produkty od značky Nike sú teraz dostupné za zlomok pôvodnej ceny. Vo výpredaji nájdeš mikiny, bundy aj nohavice
Zdroj: Queens
MÓDA NIKE QUEENS
Uložiť Uložené

Vedenie spoločnosti Queens si pripravilo výpredaj na široký sortiment modelov s logom Nike.

Svet športovej módy patrí spoločnosti Nike viac ako päťdesiat rokov a konkurenčným výrobcom väčšinou zostávajú len oči pre plač. Svoje o tom vedia riaditelia v kanceláriách značiek Adidas, Puma aj Reebok. 

Samozrejme, hlavný podiel na tomto úspechu majú spolupráce s hviezdnymi menami vrátane Travisa Scotta, Virgila Abloha či so značkami Louis Vuitton a Supreme a v neposlednom rade samostatná línia Jordan Brand.

Čo vôbec neznamená, že bežne dostupné produkty nie sú zaujímavé. Presvedč sa o opaku v nasledujúcich riadkoch, keď sme vybrali najlepšie výpredajové kúsky značky Nike z ponuky online obchodu Queens

Kompletná ponuka oblečenia, obuvi a doplnkov v online obchode Queens
Odporúčané
Spolupráce Tiffany & Co. sú geniálne od tŕňovej koruny pre Kendricka Lamara cez hodinky Patek Philippe až po doplnky Supreme  Spolupráce Tiffany & Co. sú geniálne od tŕňovej koruny pre Kendricka Lamara cez hodinky Patek Philippe až po doplnky Supreme 11. februára 2023, 14:30

Najlepšie výpredajové kúsky pre mužov

Queens
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Pro Dri-FIT T-Shirt 37,50 €  22,50 €

Úvod výberu začíname týmto športovým tričkom do posilňovne z technických tkanín a s kontrastným swooshom cez celý hrudník, ktoré je v štyridsaťpercentnej zľave. 

Queens
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Solo Swoosh T-Shirt 47,50 €  28,50 €

Vo výbere nesmie chýbať ani klasické čierne tričko s krátkymi rukávmi z bavlny, ktoré zdobí minimalistické logo Nike. 

Queens
Zdroj: Queens

Nike ACG Logo T-Shirt 47,50 €  28,50 €

Vo výpredaji sme objavili aj toto atraktívne biele tričko z línie Nike ACG (All Condition Gear), ktoré ľahko skombinuješ prakticky s čímkoľvek.

Queens
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Longsleeve Mock-Neck T-Shirt 75,50 €  45 €

Tričká s dlhými rukávmi patria medzi povinnú výbavu v každom šatníku a v prípade, že hľadáš čierny variant s vysokým golierom, máme pre teba tip v podobe tohto atraktívneho kúsku. 

Queens
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Trend Fleece Sweatshirt 87 €  52,50 €

V zľave vo výške štyridsať percent je aktuálne aj táto atraktívna mikina bez kapucne v bielom farebnom vyhotovení s výrazným oranžovým logom cez celú prednú časť. Cena je približne 50 eur, čo je vskutku lákavá ponuka. Za rovnakú cenu je k dispozícii aj minimalistický sivý variant s bielym vyšívaným logom Nike. 

Queens
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Solo Swoosh Hoodie 95 €  57 €

Čo hovoríš na túto sviežu svetložltú mikinu s vyšívaným logom Nike? V zbierke ju môžeš mať za menej ako 60 eur. K dispozícii je aj svetlozelená verzia, ktorá vyzerá rovnako dobre. 

Queens
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Solo Swoosh 1/4 Zip Sweatshirt 95 €  57 €

Ak ťa už omrzeli klasické mikiny s kapucňami, skús tento červený model s 3/4 zapínaním na zips a s decentným vyšívaným logom na hrudi. 

Queens
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Storm-Fit Vest 119 €  71,50 €

Kvalitná vesta za 70 eur? Túto ponuku si nenechaj ujsť, v priebehu jari si na nás spomenieš. 

Queens
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Tech Fleece Hoodie 131 €  78,50 €

Ak máš aspoň priemerný prehľad v móde, vieš, že teplákové súpravy v materiálovej úprave „Tech Fleece“ patria medzi to najlepšie na trhu, a vo výpredajovej ponuke online obchodu Queens nájdeš tento atraktívny oranžový variant za 80 eur. Za rovnakú cenu je dostupná aj jednoduchá sivá verzia

Queens
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Woven Flight Jacket 198,50 €  119 €

Letecké, respektíve bomber bundy sú v kurze a v portfóliu značky Nike sme našli tento čierny variant s kontrastným bielom logom. 

Najlepšie výpredajové kúsky pre ženy 

Queens
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Essential Crop T-Shirt 27,50 €  16,50 €

Skrátene bavlnené tričko je univerzálny kúsok, ktorý skvelo využiješ od začiatku jari až do konca jesene. Cena je približne 16 eur. 

Queens
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Oversized Fleece Sweatshirt 63,50 €  38 €

Za skvelú voľbu považujeme aj túto nadrozmernú mikinu v staroružovom farebnom variante, ktorá je aktuálne dostupná za menej ako 40 eur. 

Queens
Zdroj: Queens

Nike Sportswear High-Waisted French Terry Pants 87 €  52,50 €

Nie sú tepláky ako tepláky a tento tmavohnedý bavlnený kúsok s vyšívaným swooshom by sme prijali aj v našich šatníkoch.  

Queens
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Oversized French Terry Hoodie 91 €  54,50 €

Súčasťou teplákovej súpravy je aj bavlnená mikina s kapucňou v rovnakej farbe, ktorú teraz kúpiš za 55 eur. Mikina je v predaji aj v čiernej farbe za úplne rovnakú cenu. 

Queens
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Air Therma-FIT Corduroy Jacket 198,50 €  119 €

Záver patrí menčestrovej bunde v svetlomodrom farebnom vyhotovení s vyšívaným logom značky a so zateplením okolo krku. Ideálna bunda na zimné obdobie, ktorá je dostupná aj v neprehliadnuteľnej oranžovej verzii.  

Kompletná ponuka oblečenia, obuvi a doplnkov v online obchode Queens
Domov
Zdieľať
Diskusia