Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. februára 2023 o 14:30
Čas čítania 4:07
Richard Balog

Spolupráce Tiffany & Co. sú geniálne od tŕňovej koruny pre Kendricka Lamara cez hodinky Patek Philippe až po doplnky Supreme

Spolupráce Tiffany & Co. sú geniálne od tŕňovej koruny pre Kendricka Lamara cez hodinky Patek Philippe až po doplnky Supreme
Zdroj: TASR/AP
MÓDA LUXUSNÉ MÓDNE ZNAČKY TIFFANY & CO.
Uložiť Uložené

Vedenie newyorskej spoločnosti s ikonickým tyrkysovým logom má skvelý čuch na spolupráce. Presvedč sa o tom v nasledujúcich riadkoch.

Kto nepozná film Raňajky u Tiffanyho s Audrey Hepburn v hlavnej úlohe? Známa snímka z roku 1961 navždy zmenila postavenie značky Tiffany & Co., ktorá v súčasnosti patrí k lídrom na trhu.

Spoločnosť Tiffany & Co., ktorá je často označovaná jednoducho ako Tiffany's, je jednou z najznámejších značiek luxusných šperkov a doplnkov na svete. Ikonický newyorský výrobca už od roku 1837 určuje štandardy luxusného tovaru, pričom produkty zo zlata, striebra či z diamantov boli v oblasti dizajnu vždy výnimočné, originálne a inovatívne.

Klenotnícky dom, ktorý od roku 2021 patrí do portfólia konzorcia LVMH, má na svojom konte od začiatku milénia množstvo zvučných projektov so značkami, ako sú Fendi, Supreme či Patek Philippe, ale aj s osobnosťami, ako sú architekt Frank Gehry, umelec Daniel Arsham či raper Kendrick Lamar.

Všetky boli geniálne a posúvali hranice šperkov, módy, umenia aj kultúry. Inak to nie je ani v prípade najnovšej spolupráce s Nike, ktorá rozbúrila vlnu diskusií pre príliš jednoduchý dizajn a pomerne vysokú cenu. Čo však neznamená, že nebudú vypredané v priebehu niekoľkých sekúnd.

Spríjemni si čakanie na vydanie tenisiek Nike Air Force 1 Low v limitovanej edícii Tiffany & Co. výberom najlepších spoluprác. Minimalistický čierno-tyrkysový variant bude v predaji už 7. marca, pričom predpokladaná cena je 400 dolárov. Počet dostupných kusov zatiaľ nie je známy, ale predpokladáme, že pôjde o približne 5-tisíc párov. 

Odporúčané
Atraktívna spodná bielizeň, streetwear či luxusné módne doplnky. Vybrali sme valentínske darčeky, s ktorými zaboduješ   Atraktívna spodná bielizeň, streetwear či luxusné módne doplnky. Vybrali sme valentínske darčeky, s ktorými zaboduješ 6. februára 2023 o 15:00

Tŕňová koruna pre Kendricka Lamara

Umelecké partnerstvo spoločnosti Tiffany & Co. a rapera Kendricka Lamara prinieslo jedinečný šperk s päťdesiatimi tŕňmi rôznych tvarov. 

Cena tohto jedinečného diamantového šperku predstavuje približne 1,42 milióna eur, uvádza spoločnosť Tiffany & Co. Koruna je vyrobená z titánu a má na sebe viac ako 8 000 diamantov so 137 karátmi v unikátnom dlažbovom vzore osadeným tak, aby sa maximalizoval lesk. 

Výroba tŕňovej koruny trvala štyrom umelcom viac ako 1 300 hodín v priebehu desiatich mesiacov. Celý pracovný proces a následne aj výsledok ich detailnej ručnej práce nájdeš v sprievodnom videu.

Čerstvý držiteľ hudobnej ceny Grammy za najlepší rapový album v roku 2022 si tŕňovú korunu, akú nosil na hlave Ježiš Kristus, nasadil na festivale v Glastonbury, kde svoje vystúpenie ukončil podporou práv žien na interrupcie. „Boh žehnaj právam žien. Kto súdi vás, súdi Krista,“ reagoval Kendrick Lamar na rozhodnutie Najvyššieho súdu Spojených štátov amerických o zrušení ústavného práva na potraty.

Kendrick Lamar
Zdroj: TASR/AP

Limitovaných 170 kusov hodiniek Patek Philippe 5711/1A-018 Nautilus z ocele

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
1,25 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Ročné - 17 %
60 € 50 €
Účtuje sa raz za rok
0,96 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Úplne bez reklám
2 000 kreditov ihneď na nákup benefitov
Zdieľanie článkov kamošom
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Pridaj sa do klubu REFRESHER+

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Za koľko boli vydražené hodinky Patek Philippe 5711/1A-018 Nautilus?
  • Ako vyzerajú slnečné okuliare podobné tým, aké nosili mogulskí králi v 17. storočí?
  • Ktorá modelka predviedla obľúbenú kabelku Carrie Bradshaw v svetlotyrkysovej farbe Tiffany's.
  • Ako vyzerá adventný kalendár Tiffany & Co. za 150-tisíc eur.
  • Ktorý významný umelec namaľoval dielo podkladovou farbou totožnou ako logo Tiffany´s.
Dočítať článok
Máš už predplatné?
Prihlásiť sa
Dočítať článok
Poslať sms
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 130664 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Odomknúť cez SMS
Tento článok
Poslať sms Ako to funguje?
Všetky články na mesiac
🤩 Len 1,50€ navyše
POSLAŤ SMS Ako to funguje?
Po odomknutí získaš
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Napr.: Bielenie zubov v Dr. Úsmev ZDARMA , Dentálna hygiena v Dr. Úsmev ZDARMA alebo 2 kopčeky zmrzliny od Koun ZDARMA
Zobraziť všetky (9)
Domov
Zdieľať
Diskusia