Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. januára 2023, 15:31
Čas čítania 1:05
Denisa Šútorová

FOTO: Toto je nový model Nike Air Force 1 Low zo spolupráce Nike s Tiffany & Co. Dočkáš sa už na jar

MÓDA NIKE TIFFANY & CO.
Uložiť Uložené

Nového modelu Nike Air Force 1 Low v spolupráci s Tiffany & Co. sa zrejme dočkáme už túto jar. Jeho cena by sa mala začínať na 400 dolároch (približne 370 eur).

Jedna z najznámejších športových značiek sveta Nike sa pochválila nečakanou novinkou. Na svojom instagramovom profile oznámila nadchádzajúcu spoluprácu s luxusnou šperkárskou značkou Tiffany & Co. Výsledkom partnerstva Tiffany & Co. x Nike Air Force 1 Low má byť nový pár tenisiek. 

Na Instagrame Nike sa objavila fotka krabice od topánok v modrej farbe, ktorá je typická pre vizuál značky Tiffany, no v strede vrchnej časti nechýba ani biele logo športového giganta. „Nike x Tiffany & Co., legendárny pár. Už čoskoro...“ napísal pod fotku tím Nike. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nike (@nike)

Podľa portálu Highsnobiety sa o spolupráci šepká už od minulého týždňa a na sociálnych sieťach sa objavovalo niekoľko záberov, na ktorých pravdepodobne boli očakávané Air Force 1 Low.

Spoločnosť Tiffany & Co. na svojom Instagrame už stihla zverejniť aj oficiálne zábery produktu. Pozornému oku neunikne hneď niekoľko detailov: sivý semišový povrch tenisiek, bledomodré logo Nike a rovno dva monogramy Tiffany na jazyku a päte obuvi. Nová spolupráca poteší milovníkov minimalizmu, no pravdepodobne sklame fashionistov, ktorí si potrpia na luxus. Dostupná bude od 7. marca, pričom stanovená cena je 400 dolárov (približne 370 eur).

Nová spolupráca od Nike x Tiffany & Co. prekvapuje minimalizmom, no možno sklame milovníkov luxusu.
Nová spolupráca od Nike x Tiffany & Co. prekvapuje minimalizmom, no možno sklame milovníkov luxusu. Zdroj: Nike x Tiffany & Co.

Ako sa zdá, Nike mal šperkársku značku v hľadáčiku už dlho. V roku 2005 totiž uviedol úspešnú spoluprácu Diamond Supply Co. x Nike SB Dunk Low „Tiffany“, z ktorej vznikli tenisky inšpirované farebnou paletou Tiffany & Co. (modrá a čierna).

Novinka od Nike x Tiffany & Co. bude dostupná od 7. marca za 400 dolárov.
Novinka od Nike x Tiffany & Co. bude dostupná od 7. marca za 400 dolárov. Zdroj: Nike x Tiffany & Co.

Tiffany, naopak, dokázal svoj záujem o streetwearový svet, keď v roku 2021 spolupracoval so značkou Supreme. Oficiálne partnerstvo s Nike sa však začína písať až tento rok. Prvý náhľad na spoluprácu však v niektorých môže zanechať otázku, či „náhodou“ krabica nevyzerá lepšie ako samotné tenisky...

Anketa:
Čo hovoríš na novú spoluprácu?
Čakal som viac...
Sú jednoduché, to sa mi páči.
Čakal som viac...
65 %
144 Hlasov
Sú jednoduché, to sa mi páči.
35 %
79 Hlasov
Späť
Zdieľať
Diskusia