Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Denisa Šútorová
15. augusta 2022, 13:31
Čas čítania 1:16

Značka Tiffany & Co., ktorú preslávila Audrey Hepburnová a dnes zbožňuje Beyoncé, predstavila náramok pre „všetky pohlavia“

Kategória:
Móda
Uložiť Uložené

Po prvýkrát vo svojej takmer 200-ročnej histórii Tiffany & Co. na trh uviedla náramok pre „všetky pohlavia“ s mottom, že „neexistujú žiadne pravidlá“. Elegantný model je dostupný v žltom, bielom či ružovom zlate a dopĺňajú ho diamanty.

Tiffany & Co., značka ktorá sa preslávila vďaka filmu Raňajky u Tiffanyho, je synonymom drahých šperkov, drahokamov, pompéznych doplnkov či hodiniek a dnes je obľúbenou u veľkých celebritných mien, ako sú Hailey Bieberová či Anya Taylor-Joyová z The Queen's Gambit.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tiffany & Co. (@tiffanyandco)

Najväčšie výslnie jej však priniesla hviezdna dvojica Beyoncé a Jay-Z, ktorí ako ambasádori značky zažiarili v jej minuloročnej kampani About Love. Beyoncé v nej dokonca prepísala históriu, keď si ako prvá Afroameričanka dala na seba vzácny 128,54-karátový náhrdelník so žltým diamantom, ktorý okrem nej mali na sebe iba samotná Audrey Hepburnová a neskôr Lady Gaga.

Speváčke sa dostala veľká pocta aj tento rok, keď ju na afterparty slávnostného udeľovania Oskarov krášlil vôbec najdrahší empírový diamantový náhrdelník z dielne Tiffany & Co. so 175 karátmi. Jeho hodnotu označili za nevyčísliteľnú.

Tiffany & Co. predstavila náramok pre všetky pohlavia. Značka hovorí, že neexistujú žiadne pravidlá.Tiffany & Co. predstavila náramok pre všetky pohlavia.Tiffany & Co. predstavila náramok pre všetky pohlavia.Tiffany & Co. predstavila náramok pre všetky pohlavia.
Zobraziť galériu
(5)

Výkonný prezident Tiffany & Co. pre produkty a komunikáciu Alexandre Arnault sa snaží s novými modelmi priniesť aj novú perspektívu. Chce sa tak priblížiť širšiemu publiku a nerobí to iba prostredníctvom marketingu na sociálnych sieťach či pomocou už spomínaných hviezdnych tvárí. Dôkazom je aj nová kolekcia náramkov Tiffany Lock, ktoré sú doslova stvorené pre každého. Po prvýkrát vo svojej takmer 200-ročnej histórii Tiffany & Co. na trh uviedol náramok pre „všetky pohlavia“ s mottom, že „neexistujú žiadne pravidlá“. Jeho ceny sa pohybujú približne medzi 9 500 až 32 000 dolárov.

24. augusta 2021, 20:08 Čas čítania 1:00 Beyoncé má v kampani Tiffany & Co. 128-karátový diamantový šperk ako prvá Afroameričanka Beyoncé má v kampani Tiffany & Co. 128-karátový diamantový šperk ako prvá Afroameričanka

„Je to všetko o jednote, spolupatričnosti, univerzálnych putách, ktoré nás navždy spájajú a o otvorenom duchu dnešnej generácie,“ povedal Arnault, ako uvádza portál Vogue. Podľa neho je to, po čom dnešní zákazníci túžia, práve elegantný a efektívny náramok, dostupný v bielom, žltom či ružovom zlate a vylepšený diamantmi. Ženy vraj po celé desaťročia obľubovali čisté línie pánskych masívnejších šperkov, ako sú napríklad dvojtonové náramkové hodinky či pečatné prstene. Značka si za posledné roky začala všímať, že svoj štýl začali meniť aj muži. Tiffany Lock má byť riešením pre všetkých.

Anketa:
Čo povieš, vydarený kúsok?
Celkom fajn vec pre ženy aj mužov.
Trochu im to nevyšlo.
Celkom fajn vec pre ženy aj mužov.
61 %
Trochu im to nevyšlo.
39 %
Domov
Zdieľať
Diskusia