Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2023, 17:00
Čas čítania 1:38
Tímea Krauszová

Courteney Cox vyhlásila, že ľutuje výplne na tvári. „Dosť som to pos*ala, vyzerala som veľmi zvláštne,“ povedala otvorene

OSOBNOSTI COURTENEY COX SKRÁŠĽOVACIE PROCEDÚRY
Uložiť Uložené

Známa herečka prehovorila o následkoch prehnaných estetických zákrokov.

Herečka Courteney Cox, známa predovšetkým za stvárnenie obľúbenej Monicy zo seriálu Priatelia, otvorene prehovorila o estetických procedúrach. V rozhovore pre podcast Gloss Angeles povedala, že rozhodnutie dať si výplne ľutuje najviac. „Myslela som si, že starnem, keď som ešte bola naozaj mladá. Je to škoda, a strata času.“ Vraví, že zažila domino efekt: jedna procedúra viedla k ďalšej a ďalšej, až kým si zrazu neuvedomila, že vyzerá zvláštne.

Courteney Cox
Zdroj: Getty Images/Leon Bennett

„Najprv si nevšimnete, že vyzeráte inak. Takže si dávate robiť viac a viac, pretože vo vašich očiach vyzeráte normálne,“ povedala dnes 58-ročná herečka, ktorá si len nedávno odkryla svoju hviezdu na chodníku slávy. Spočiatku si teda ani neuvedomovala, že to, ako sa sama vidí v zrkadle, je iné než to, ako ju vnímajú ľudia. O jej výzore pritom bulvár aj ľudia na sociálnych sieťach hovoria už roky, pretože sa na seba prestala podobať a niektoré jej črty sa naozaj dôsledkom dermálnych výplní zmenili.

Pozor, výplne a botox nie sú to isté. Zatiaľ čo botox pomáha predchádzať tvorbe vrások, pretože redukuje pohyblivosť svalov na tvári, výplne kožu vyhladzujú zospodu, pretože doslova nimi vypĺňame prázdne miesta v podkoží.

Dermálne výplne s kyselinou hyalurónovou sa do tváre aplikujú pomocou ihly. Dodávajú stratený objem, pomáhajú redukovať vrásky a dokážu prakticky aj remodelovať celú tvár. Látky sú telu prirodzené a postupne sa vstrebávajú, efekt teda netrvá večne a procedúru treba opakovať. Pozri si našu reportáž o tom, ako sa výplňami dá opraviť nos či vymazať kruhy pod očami.

Herečka zažila aj nepríjemné vedľajšie účinky. Výplňový materiál jej v podkoží migroval a zosunul sa, čím jej úplne skreslil črty tváre. Preto vyzerala podľa svojich slov zošikmene či divne. Coxová sa napokon v roku 2017 rozhodla všetky výplne v tvári rozpustiť a odvtedy otvorene hovorí o tom, že injekčné procedúry oľutovala. 

Odporúčané
Súpravy na gélové nechty na doma: toto je 5 najlepšie hodnotených setov na domácu manikúru Súpravy na gélové nechty na doma: toto je 5 najlepšie hodnotených setov na domácu manikúru 16. júna 2023, 11:00

Pôvodne chcela publikovať aj fotky svojej tváre pred rozpustením výplní a po ňom, ale jej publicista jej to nechcel dovoliť. Herečka v podcaste hovorila aj o tom, ako prežívala, že starne, a snažila sa udržať si mladosť navždy. „Chvalabohu, že sa dajú odstrániť. Dosť som to posrala, a mala som šťastie, že som väčšinu z toho mohla napraviť. Teraz som jednoducho len staršia.“ Pri pohľade na svoje staršie fotky nechápe, ako si mohla myslieť, že to vyzerá dobre.

Dlhodobý efekt výplní na tvoj výzor je niečo, čo by malo byť predmetom podrobnej diskusie s lekárom alebo lekárkou. Ak chceš o skrášľovacích procedúrach vedieť aj to nepekné, klikni sem. Okrem reportáží ti prinášame aj nesponzorovaný pohľad na biznis s krásou.

Domov
Zdieľať
Diskusia