Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. februára 2023, 8:46
Čas čítania 0:33
Jakub Paulík

Trojica z Priateľov opäť spolu. Courteney Cox odhalila svoju hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy spolu so známymi herečkami

FILMY A SERIÁLY COURTENEY COX SERIÁL PRIATELIA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Meno herečky bude 2 750. hviezdou v poradí.

Courteney Cox spoločne s hereckými kolegyňami a dlhoročnými priateľkami predstavila verejnosti svoju hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy, ktorá je už 2 750. v poradí, píše Entertainment Weekly. Cox spoznala Jennifer Aniston a Lisu Kudrow počas natáčania legendárneho seriálu Priatelia, odkedy sa stali nerozlučnou trojicou.

Odporúčané
Životy hercov z Priateľov od konca seriálu: Spoločné chatovanie a večere, ktoré utužovali ich vzťahy Životy hercov z Priateľov od konca seriálu: Spoločné chatovanie a večere, ktoré utužovali ich vzťahy 28. mája 2021, 14:30

Jennifer Aniston v príhovore povedala, že Cox bola od prvého momentu vrúcnou a milujúcou kamarátkou, ktorá sa o svojich blízkych vždy zaujímala. Zdôraznila, že v súčasnosti nie sú iba priateľkami, ale rodinou. O spoločnom pute svedčí aj skutočnosť, že je Aniston krstnou mamou Coxovej dcéry Coco.

„Priatelia ma naučili, aké dôležité je kamarátstvo a držanie spolu. Tieto priateľstvá boli najdôležitejším obdobím v mojom živote, prežili sme spolu toľko vecí,“ povedala o natáčaní známeho seriálu Courteney Cox. Herečku budeš môcť najbližšie vidieť v šiestej časti hororu Vreskot. Ten bude mať premiéru v našich kinách už 9. marca 2023.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Domov
Zdieľať
Diskusia