Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Park Snow Donovaly.
6. februára 2023, 10:00
Čas čítania 0:53
Sponzorovaný obsah

Vyskúšali sme SNOOC SKI a ratrak za 450-tisíc. Tieto veci nájdeš iba na Donovaloch (Reportáž)

ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE CESTOVANIE PO SLOVENSKU LYŽOVANIE
Uložiť Uložené

V stredisku Park Snow Donovaly si môžeš vychutnať najväčšiu nočnú lyžovačku na Slovensku, párty a netradičné zimné aktivity.

Tentoraz sme sa vybrali do Parku Snow Donovaly, aby sme ti ukázali, čo všetko môžeš zažiť v jednom z najznámejších lyžiarskych stredísk na Slovensku. My si zimu bez nočnej lyžovačky, snehu až za ušami a párty v après-ski nevieme ani predstaviť. Ako to máš ty?

Na tvojom zozname zimných aktivít by určite nemal chýbať SNOOC SKI, ktorý nájdeš jedine v stredisku Park Snow Donovaly. SNOOC SKI je v podstate sánkovanie na lyžiach. Výhodou je, že túto jazdu si môže užiť každý, nemusíš absolvovať dlhý kurz alebo byť skúsený lyžiar. Vo videu uvidíš, že aj našej Deniske stačilo iba 10 minút s inštruktorom a už bez problémov fičala dolu kopcom. Okrem SNOOC SKI si môžeš k netradičným zážitkom pripísať paragliding či psie záprahy. Ako poctiví návštevníci sme si po sebe na svahu aj upratali – ratrakom za 450-tisíc. 

Zisti viac

Na Donovaloch si môžeš vychutnať nielen najväčšiu nočnú lyžovačku na Slovensku, ale aj súkromné ranné lyžovanie s raňajkami každú sobotu od deviatej ráno. Tento program je vhodný pre lyžiarov a snowboardistov, ktorí si potrpia na dokonalý menčester na svahu.

Mladých Slovákov sme sa pýtali aj na to, bez čoho si nevedia predstaviť víkend na svahu. Väčšina sa zhodla, že bez partie kamošov a hudby. My s tým určite súhlasíme, a preto sme náš zimný víkend v stredisku Park Snow Donovaly zakončili poriadnou párty v après-ski bare. 

Domov
Zdieľať
Diskusia