Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
25. apríla 2021, 20:39
Čas čítania 1:16
Adam Novosad

Za 6 nocí 7 000 eur? Ego odporúča všetkým rodinám chatu na Donovaloch, fanúšikov zaskočila cena

NEWS
Uložiť Uložené

Raper na svojich sociálnych sieťach propagoval luxusné ubytovanie na Donovaloch.

Raper Michal „Ego“ Straka na svojich sociálnych sieťach odporúča luxusné ubytovanie na Donovaloch. Na Slovensku sa vďaka zlepšujúcej sa epidemickej situácii uvoľnili opatrenia, a tak môžu rodiny a obyvatelia jednej domácnosti vyraziť z domova do prírody a rovno sa ubytovať v hoteli či na chate.  

 

@chaletdonovalley Nádherný víkend v prírode, inteligentná 5* chata, raňajky v košíku, elektrobajky, štvorkolky, sauna, vonkajšia vírivka, to je maximálna spokojnosť, odporúčame 100% všetkým rodinám! Egovci

Posted by Michal "Ego" Straka on Sunday, April 25, 2021

Takto zrejme rozmýšľal aj Ego s rodinou, ktorý sa vybral na Donovaly. Ubytovanie mu poskytla jedna z miestnych chát, ktorá na prvý pohľad vyzerá honosne, o čom svedčia fotografie z interiéru. Ubytovanie v tejto chate je zrejme cielené na majetnejšiu klientelu, pretože vnútri nájdeš vychytávky ako obrovské presklené okná či vlastnú saunu.

Ego v príspevku na Facebooku pochválil aj elektrické bicykle či štvorkolky dostupné v garáži, spomínanú saunu, ale aj vonkajšiu vírivku. „To je maximálna spokojnosť, odporúčame 100 % všetkým rodinám,“ podpísali sa Egovci pod svoje odporúčanie. Odporúčanie všetkým slovenským rodinám však fanúšikovia v komentároch rýchlo spochybnili.

Odporúčané
Šéf UFC Dana White zdieľal spomalený záber hrozivej dvojitej zlomeniny. Zagratuloval súperovi k historickému víťazstvu Šéf UFC Dana White zdieľal spomalený záber hrozivej dvojitej zlomeniny. Zagratuloval súperovi k historickému víťazstvu 25. apríla 2021, 20:02

Fanúšikovia obľúbeného rapera počúvli radu a šli sa pozrieť, koľko by víkendový pobyt v propagovanej chate vyšiel po finančnej stránke. Viacerí z nich zostali zaskočení, keď zistili, že v závislosti od počtu nocí a osôb sa ceny vyšplhali do výšky tisícok eur.

Chalet Donovalley
Zdroj: Chalet Donovalley

Jeden z fanúšikov si našiel pobyt na 6 dní, za ktorý si majiteľ chaty podľa cien na portáli Booking vypýtal viac ako 7-tisíc eur. Lepšie nepochodil ani iný fanúšik, ktorému kalkulácia na dve noci ukázala výslednú cenu viac ako 2-tisíc eur. Aj my sme preto skúsili objednať pobyt na tri noci pre dvoch dospelých v polovici marca, ubytovanie by však v tomto termíne stálo 3 600 eur. 

Domov
Zdieľať
Diskusia