Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2021, 20:02
Čas čítania 0:56
Adam Novosad

Šéf UFC Dana White zdieľal spomalený záber hrozivej dvojitej zlomeniny. Zagratuloval súperovi k historickému víťazstvu

Šéf UFC Dana White zdieľal spomalený záber hrozivej dvojitej zlomeniny. Zagratuloval súperovi k historickému víťazstvu
Zdroj: Getty Images/Ethan Miller
ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Podujatie UFC 261 zanechalo vo fanúšikoch trpkú pachuť.

Uriah Hall sa stal prvým MMA bojovníkom v histórii organizácie UFC, ktorý si na svoje konto pripísal výhru v zápase bez toho, aby musel uštedriť súperovi čo i len jedinú ranu. Chris Weidman utrpel hrozivé zranenie, keď po niekoľkých sekundách zápasu na hlavnej karte podujatia UFC 261 chcel Halla načať kopom do nohy, ale namiesto toho si v jednej chvíli zlomil holennú aj lýtkovú kosť.

Odporúčané
Až 60 % ľudí, ktorí vlastnia kryptomeny, vníma negatívny vplyv svojej investície na vzťah s priateľom či priateľkou Až 60 % ľudí, ktorí vlastnia kryptomeny, vníma negatívny vplyv svojej investície na vzťah s priateľom či priateľkou 25. apríla 2021, 17:12

Nepríjemný moment si všimol aj šéf UFC Dana White, ktorý na svojom profile na Twitteri zdieľal video zachytávajúce práve nešťastnú zlomeninu. White však zranenie nijako neokomentoval, len nepriamo zagratuloval Hallovi k historickému víťazstvu.

Samotný Uriah Hall zostal zranením šokovaný. Na následnej tlačovej konferencii vysvetlil, že si víťazstvo cení, ale nechcel ho získať týmto spôsobom, pretože Chris Weidman je niekoľkonásobný šampión strednej váhy UFC. Mal preto ambíciu poraziť ho spravodlivo v oktagone.

Zo zákulisia UFC unikli správy len o tom, že Weidman bol okamžite prevezený do nemocnice, kde podstúpil operačný zákrok, aby mu lekári mohli nohu stabilizovať. V najbližších mesiacoch sa do tréningu ani zápasu rozhodne nevráti, pretože dvojitá zlomenina lýtkovej aj holennej kosti zároveň sa bude hojiť pomaly. 

Domov
Zdieľať
Diskusia