Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. januára 2023, 10:14
Čas čítania 1:05
Jana Chovancová

Muži posadnutí športovými autami si myslia, že majú malý penis, hovorí to štúdia

ZAUJÍMAVOSTI SEX/LIFE ŠPORT VEDA A VÝSKUM
Uložiť Uložené

Pri výskume vedci použili malé klamstvo.

Vedci z Katedry experimentálnej psychológie na University College London uskutočnili prieskum na 200 mužoch vo veku od 18 do 74 rokov. Chceli dokázať, či existuje súvis medzi mužskou záľubou v autách a malým prirodzením, píše o tom hypebae

Výskumníkov zaujímalo, ako na muža vplýva myšlienka o veľkosti svojho penisu. Výsledky boli uverejnené v štúdii s názvom Malé penisy a rýchle autá: Dôkazy o psychologickej súvislosti. Je však dôležité spomenúť, že táto štúdia ešte nebola recenzovaná, a tak jej výsledky môžu byť len orientačné.

Základom experimentu bolo malé klamstvo. Respondentov presvedčili o tom, že ich penis je menší ako priemer. O priemernej veľkosti im totiž výskumníci zámerne klamali a pri informácii o priemernej dĺžke udali čísla vyššie, ako v skutočnosti sú. Následne respondentom položili sériu otázok, ktoré sa týkali rôznych produktov a emócií, ktoré v nich vzbudzujú. Jedna z otázok znela: „Ako veľmi by ste chceli vlastniť športové auto?“

Štúdia ukázala, že muži nad 30 rokov túžili po športových autách viac, po tom, čo zistili, že majú malý penis. Auto by v tomto prípade malo fungovať ako kompenzácia za nevyhovujúcu dĺžku.

Buď ako Greta 

Nabudúce, keď ťa vyruší pri šálke kávy v centre mesta nepríjemný zvuk športového auta, ktoré sa rúti osemdesiatkou, nemaj nervy. Spomeň si na túto štúdiu a ber si príklad z Grety Thunbergovej. 

Odporúčané
Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo 20. apríla 2024, 16:30

Tá podľa LadBible nedávno verejne vysmiala Andrewa Tatea, keď sa na sociálnych sieťach pochválil zbierkou áut, pričom v opise rýpal do ekologickej aktivistky a zmienil sa o množstve škôd, ktoré napáchal na planéte. 

Greta mu na to pohotovo odpovedala, že jej o tom všetkom môže napísať na adresu smalld**[email protected]. Emailová adresa naznačuje, že Greta z Andrewa cíti minimalizmus jeho penisu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia