Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
28. decembra 2022, 0:30
Čas čítania 1:02
Martin Adam Pavlík

Frayer Flexking knokautoval Barona v boxerskom zápase na treťom turnaji Fight Night Challenge

Frayer Flexking knokautoval Barona v boxerskom zápase na treťom turnaji Fight Night Challenge
Zdroj: Fight Night Challenge/Peter Šulič
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY BOX FIGHT NIGHT CHALLENGE FNC 3
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Dvaja rivali si konečne zmerali sily v ringu a vyzerá to tak, že konflikt je zažehnaný.

O hlavný predzápas tretieho turnaja organizácie Fight Night Challenge (FNC) sa postaral raper Frayer Flexking a podnikateľ Imrich „Baron“ Štefánik, ktorý súťažil aj v poslednej Farme 14. Úspešnejší bol raper, ktorý vyhral v druhom kole na knokaut. 

Šlo bezpochyby o „najvyhajpovanejší“ duel celej akcie, keďže si obaja medzi sebou vymieňali, či už osobne, alebo na sociálnych sieťach, tvrdé odkazy. Na prvej tlačovke organizácie sa takmer pobili, na druhej už Baron trafil Flexkinga tvrdými údermi rovno s mikrofónom, keď sa do seba znova spontánne pustili a ochranka nestihla včas zareagovať. 

Zatiaľ čo pre Barona bol zápas v Brne na turnaji FNC 3 boxerskou premiérou, Flexking sa v organizácii Fight Night Challenge bil už dvakrát, pričom raz vyhral a raz prehral. Tentoraz bol od začiatku rýchlejším, obratnejším aj presnejším boxerom. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FIGHT NIGHT CHALLENGE3️⃣ (@fightnightchallenge)



V druhom kole dostal Flexking Barona do počítania, čoskoro nato sa postaral o prvé ukončenie večera pred limitom. Po tvrdej kombinácii šiel Baron k zemi a postavil sa, keď už bolo neskoro. Následne si rivali prejavili rešpekt podaním rúk aj objatím. 

Vyzerá to teda tak, že konflikt je zažehnaný. Flexking si pripísal na konto druhú výhru a zaradil sa k ďalším víťazom tretieho turnaja, medzi ktorých patria Robo Pukač, Erik Tlkanec, Erik Tresor či Michal Zátorský. Jediný ženský duel na turnaji vyhrala Dominika Mirgová

Po dueli ešte Barona prišiel do ringu vyzvať na zápas jeho kolega z Farmy 14 Kristián Mesíček. Podnikateľ však z ringu hneď odišiel a jeho urážky aj výzvu odignoroval. Či tento zápas nakoniec uvidíme, je teda otázne.

Fight Night Challenge FMC 3 box
Zdroj: Fight Night Challenge/Peter Šulič
Domov
Zdieľať
Diskusia