Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. decembra 2022 o 21:30
Čas čítania 2:14
Martin Adam Pavlík

Flexking a Baron sa pobili na tlačovke Fight Night Challenge. Raper odchádzal s podliatym okom

Flexking a Baron sa pobili na tlačovke Fight Night Challenge. Raper odchádzal s podliatym okom
Zdroj: Refresher/Martin Adam Pavlík
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY BOX FIGHT NIGHT CHALLENGE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Na tlačovke k turnaju FNC 3 bolo opäť dusno.

Účastníci tretieho turnaja organizácie Fight Night Challenge (FNC) sa vo štvrtok 15. decembra zišli v reštaurácii Skytina v bratislavskom Sky Parku na ďalšej tlačovej konferencii, aby čelili otázkam novinárov. Niektorí však čelili aj skutočným ranám.

Tak ako naposledy, aj teraz bolo poriadne dusno. Postarali sa o to najmä dvaja rivali, raper Frayer Flexking a podnikateľ Imrich „Baron“ Štefánik. Už 27. decembra sa stretnú hádam v najvyhrotenejšom boxerskom zápase naprieč všetkými turnajmi FNC v Zoner Bobyhall v Brne.

Údery rovno s mikrofónom v ruke

Zatiaľ čo na poslednej konferencii sa dvojica do seba pustila, no žiaden z lietajúcich úderov netrafil cieľ, tentoraz si zopár rán predsa len vymenili, keďže ochranka nezareagovala včas. Flexking Barona začal provokovať fotkou, ktorú ukazoval divákom a aj do kamery.

Neskôr s mobilom šiel aj za Baronom, ktorý sa postavil, a netrvalo dlho, kým došlo k fyzickému kontaktu. Prvý udrel raper, potom mu však Baron uštedril aspoň dve rany s mikrofónom, ktorý držal v rukách. Až potom ich oddelila ochranka. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FIGHT NIGHT CHALLENGE3️⃣ (@fightnightchallenge)



Flexkingovi sa v momente podlialo oko, za čo sa mu hneď začal bývalý účastník reality šou Farma posmievať. Neskôr kričal, že ak sa k nemu Flexking priblíži, rozkope mu hlavu. Spŕšku ostrých slovných výmen a vulgarizmov ukončila až Dominika Mirgová, ktorá obom odkázala, aby si to nechali až na zápas.

Hlavný zápas tiež nebude priateľský

Bitka prakticky zatienila všetko ostatné, napriek tomu organizátori vrátane nového riaditeľa FNC Attilu Végha predstavili jednu prekvapivú novinku a konečne sme naživo videli Rytmusovho súpera, maďarského rapera Curtisa.

Ten novinárom prezradil, že je mu jedno, či má slovenský protivník výhodu v počte boxerských duelov, do Brna ide jasne vyhrať. Rytmus vyjadril súperovi rešpekt. Priznal, že Curtis je veľký chlap a má v rukách granáty, takže bude opatrný. Aj medzi touto dvojicou došlo k fyzickému kontaktu počas staredownu. Hoci sa nepobili, chvíľu sa s drsným výrazom v tvári pretláčali hlavami a vyzeralo to, že do seba minimálne strčia.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FIGHT NIGHT CHALLENGE3️⃣ (@fightnightchallenge)


Nakoniec si však profesionálne podali ruky. Ďalší staredown medzi Flexkingom a Baronom začal opäť z ostra, keďže hneď ako sa k sebe priblížili, Baron oblial rapera vodou a snažil sa naňho zaútočiť. Neskôr ho chcel kopnúť. Ostatné staredowny boli bez konfliktov. 

Na tlačovke bol aj bývalý český šampión Oktagonu MMA Michal Martínek. Jeho súper Tomáš Hron sa však zo zdravotných dôvodov tlačovky nezúčastnil. Za jeden stôl sa posadili aj bývalí tímoví kolegovia z Octagon Fighting Academy, Robo Pukač a Marek Bartl. Pukač nahradil pôvodného Bartlovho súpera Karola Ryšavého, ktorý si odniesol zo svojho posledného MMA zápasu nepríjemné zranenie.

Zápas vo fackovaní

Proti sebe sa znova postavili aj speváčky Dominika Mirgová a Aless. Novinárom však odkázali, aby sa už ani nesnažili medzi nimi vytvoriť konflikt. Konflikt a emócie sa nepodarilo nikomu vyvolať ani u Barla a Pukača, ktorí sa na staredowne priateľsky smiali. 

Moderátor tlačovky Robert Kmeťo oznámil už spomínané prekvapenie. Je ním takzvaný „slam fighting“, teda zápas vo fackovaní na tri kolá. Pobijú sa v ňom Matej Király (pamätať si ho môžeš z boxerského duelu s Pirátom) a Tomáš Valko. Pôjde o prvý zápas podobného typu na domácej scéne, čím organizácia opäť prepisuje históriu.

Matej Király a Tomáš Valko si dajú na FNC 3 zápas vo fackovaní.
Matej Király a Tomáš Valko si dajú na FNC 3 zápas vo fackovaní. Zdroj: Refresher/Martin Adam Pavlík


Attila Végh priznal, že sa inšpiroval v Amerike, kde tento rok vznikla napríklad organizácia Power Slap, ktorú má pod palcom šéf UFC Dana White. Športové fackovanie však naberá na popularite už roky. 

Fight Night Challenge FNC 3Fight Night Challenge FNC 3Fight Night Challenge FNC 3Fight Night Challenge FNC 3
Zobraziť galériu
(22)



Domov
Zdieľať
Diskusia