Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2022, 9:34
Čas čítania 0:43
Jakub Paulík

Manžel streamerky Amouranth chcel vraj zabiť jej psov. Hviezda Twitchu a Onlyfans sa sťažovala na to, ako jej kontroluje život

ZAUJÍMAVOSTI AMOURANTH ONLYFANS SPRÁVY ZO SVETA TWITCH
Uložiť Uložené

Amouranth verejne kritizovala svojho manžela, o ktorom hovorila pred fanúšikmi prvýkrát v živote.

Kaitlyn Siragusa alias Amouranth známa ako streamerka z Twitchu či ako hviezda Onlyfans v livestreame povedala, že sa jej manžel vyhrážal, že zabije jej psov. Okrem toho vraj kontroluje jej sociálne médiá aj bankové účty, ku ktorým má podľa Amouranth prístup, uvádza VICE. Dvojfaktorové overovanie na prihlásenie je údajne zapísané na jeho mobil.

Prvýkrát tak pred svojimi sledovateľmi hovorila nielen o tom, že má manžela, ale aj o údajnom týraní. Mnohých fanúšikov pritom pohoršil skôr fakt, že Amouranth nie je slobodná. Ďalší naznačovali, že týranie zo strany manžela iba hrá.

O tom, že je zadaná, musela vraj mlčať kvôli manželovi, ktorý sa obával, že to zničí jej podnikateľský model. Vo videách zo streamu, kde mala volať so svojím partnerom, jej muž nešetrí ani vulgarizmami. „Terapeut mu dokonca povedal, že je to forma psychického týrania, a v podstate žijem v luxusnom väzení,“ posťažovala sa fanúšikom.

Domov
Zdieľať
Diskusia