Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2022, 15:57
Čas čítania 1:16
Denisa Šútorová

Savage x Fenty uvádza na trh domáce oblečenie. Zo sedačky rovno do ulíc, hovorí Rihanna. Najlacnejší model môžeš mať za 25 dolárov

MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

„Savage x Fenty je o tom, cítiť sa sexi a sebavedomo. Kolekcia domáceho oblečenia má všetky tieto vlastnosti aj nádych slobody.“ Práve s prichádzajúcou jeseňou tak vraj v domácom oblečení od Rihanny pokojne vybehneš zo sedačky rovno do ulíc.

Po tom, ako sa Rihanna stala mamou, bol na módnom výslní skôr jej „baby daddy“ A$AP Rocky. Ako sa však zdá, Riri na materskej nezaháľa. Fanúšikov totiž potešila oznamom, že jej značka Savage x Fenty zameraná na spodnú bielizeň sa rozšíri o produkty domáceho oblečenia na obdobie jeseň/zima 2022.

Ako uvádza portál HYPEBEAST, Rihannina novinka sa riadi filozofiou univerzálnosti a má byť pre každého. To znamená, že na svoje si prídu ženy, muži, ale aj ľudia všetkých typov postáv. Produkty sú totiž dostupné vo veľkostiach od XXS po až 4XL.

Rihanna uvádza novinku, Savage x Fenty predstaví domáce oblečenie.
Rihanna uvádza novinku, Savage x Fenty predstaví domáce oblečenie. Zdroj: Savage x Fenty

Spevácka diva Rihanna nie je kráľovnou len na hudobnej scéne, ale aj na tej módnej. Ako dokazuje vo svojich outfitoch, miluje rozmanitosť a slobodu prejavu a presne tieto dve veci sa snaží dostať aj do svojich produktov. Nová kolekcia inšpirovaná vintage modelmi pracovného oblečenia má pozostávať z mikín s kapucňou, tričiek, crop top mikín a, samozrejme, chýbať nebudú ani tepláky.

Vo farebnej palete modelov prevláda najmä kráľovská modrá, čierna, olivovozelená, no aj žiarivá žltá. Rihanna odhalila svoju inšpiráciu za uvedením nového produktu na trh, keď povedala: „Savage x Fenty je o tom, cítiť sa sexi a sebavedomo. Kolekcia domáceho oblečenia má všetky tieto vlastnosti aj nádych odviazanosti.“ Práve s prichádzajúcou jeseňou tak vraj v domácom oblečení od Rihanny pokojne vybehneš zo sedačky rovno do ulíc.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty)

Tvárami novej kolekcie od Rihanny sa stali herečka a speváčka Dove Cameron aj hviezda Gossip Girl Jordan Alexander, ktorá z jej účasti v kampani vyjadrila nadšenie. „Vidieť, ako sa Rihanna nebojácne snaží oslavovať individualitu so značkou Savage x Fenty, mi dáva odvahu a inšpiráciu na to, aby som prijala samu seba a každú časť svojho života.“

Dove Cameron je tvárou Rihanninej kampane pre Savage x Fenty.
Dove Cameron je tvárou Rihanninej kampane pre Savage x Fenty. Zdroj: Instagram/Dove Cameron, archív Savage x Fenty, kampaň novej kolekcie

Nová kolekcia domáceho oblečenia Savage x Fenty sa cenovo pohybuje medzi 25 až 75 dolármi a na trh bude uvedená už 8. septembra.

Anketa:
Tešíš sa na novinku od Rihanny?
Práve včas, na jeseň sa niečo zíde.
Nič to so mnou nerobí.
Práve včas, na jeseň sa niečo zíde.
38 %
Nič to so mnou nerobí.
63 %
Domov
Zdieľať
Diskusia