Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. januára 2022, 17:20
Čas čítania 0:48
Daniel Mikolášik

Rihanna v novej valentínskej kolekcii erotickej bielizne myslí aj na mužov. Savage X Fenty opäť dbá na inkluzivitu

Rihanna v novej valentínskej kolekcii erotickej bielizne myslí aj na mužov. Savage X Fenty opäť dbá na inkluzivitu
Zdroj: SAVAGE x FENTY
MÓDA RIHANNA
Uložiť Uložené

Sexi spodná bielizeň podľa speváčky nemusí byť len čisto ženská záležitosť.

Speváčka Rihanna a jej každoročné valentínske kolekcie spodnej bielizne Savage X Fenty sú už neodmysliteľnou súčasťou 14. februára. O produktové rady „barbadoskej princeznej“ je zakaždým mimoriadny záujem a je už tradíciou, že vždy príde s niečím novým a prekvapivým.

Riri je známa svojím inkluzívnym prístupom k svojej módnej tvorbe a tentoraz si povedala, že sexi spodná bielizeň nemusí byť len čisto ženská záležitosť. Mala by byť určená pre každého a z toho dôvodu tento rok predstavila jedinečnú kolekciu pánskej spodnej bielizne Savage X Fenty, informuje Unilad.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty)

Kolekcia nesie názov Glossy Flossy a zahŕňa „všetky kúsky oblečenia, ktoré môžeš potrebovať na okorenenie záležitostí v spálni“, opisuje portál. Keďže Rihanna si vždy dáva záležať na tom, aby jej oblečenie mohli nosiť ľudia akýchkoľvek tvarov a veľkostí, aj tentoraz začínajú jednotlivé doplnky a kúsky už tradične pri veľkosti XS a siahajú až po 3XL.

Odporúčané
Súboj outfitov: Jennifer Lopez alebo Rihanna? Vyber, ktorá popdiva predviedla na týždni módy lepší look  Súboj outfitov: Jennifer Lopez alebo Rihanna? Vyber, ktorá popdiva predviedla na týždni módy lepší look 23. januára 2024, 12:17

V kolekcii sa nachádzajú napríklad saténové boxerky, priesvitné červené tielko či sieťkovaný mužský crop top s dlhými rukávmi. Nechýbajú však ani dámske kúsky ako lesklé podprsenky, body, sieťkované šaty či priesvitný župan. V kolekcii nájdeš rôzne typy spodnej bielizne v cenách približne od 20 až po 90 eur.

SAVAGE x FENTYRihanna spodná bielizeň
Zdroj: SAVAGE x FENTY
Domov
Zdieľať
Diskusia