Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
22. augusta 2022, 10:26
Čas čítania 0:54
Tímea Krauszová

Manikér, biologička s IQ vyšším ako Einstein či youtuber budú súťažiť o 75-tisíc eur. Toto sú súťažiaci na novej Farme

OSOBNOSTI FARMA SPRÁVY Z DOMOVA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Tentoraz bude okrem moderátora Mareka Fašianga šou uvádzať aj umelá inteligencia Alica.

Reality šou Farma sa vracia. Už 14. séria bude mať v televízii Markíza premiéru 5. septembra. O sumu 75-tisíc eur bude súťažiť štrnástka súťažiacich, medzi nimi sú aj extrémne inteligentná biologička, extravagantný youtuber či majiteľka psieho salónu. Na novej farme bude popri moderátorovi a hercovi Marekovi Fašiangovi veliť aj umelá inteligencia Alica.

Odporúčané
Čo robia súťažiaci z prvej Farmy? Playmate Andrea fotí v Miami, Miki sa po Orave vozí na Lamborghini Čo robia súťažiaci z prvej Farmy? Playmate Andrea fotí v Miami, Miki sa po Orave vozí na Lamborghini 7. augusta 2022, 14:30

Chceli inteligentných ľudí a inovatívne riešenia

Na kasting sa prihlásilo 3 500 ľudí, spomedzi nich vybrali štrnástich, ktorí budú musieť na farme prežiť. Najmladší účastníci majú 19 rokov, najstarší 69 a medzi nimi sú aj nadpriemerne inteligentní ľudia, vysokoškolskí študenti či ľudia zo skrášľovacích salónov. TV Markíza svoj výber okomentovala slovami, že títo ľudia „by mali na Farmu priniesť nový spôsob uvažovania a inovatívne riešenia“.

Inovatívnou novinkou v šou bude aj umelá inteligencia menom Alica. Ako nestranná účastníčka bude posudzovať farmárov. Jej úloha pripomína Lanu z relácie Too Hot to Handle.

Éra úspešnej televíznej šou Farma odštartovala prvou sériou na obrazovkách televízie Markíza ešte v roku 2011. Prvá séria Farmy sa odohrávala v prostredí chalupy postavenej v roku 1920 na myjavských kopaniciach v obci Horné Paseky a divákom sprostredkovala autentický pohľad na desiatku súťažiacich, ktorí sa rozhodli prežiť niekoľko týždňov ako v minulom storočí – na samote a bez výdobytkov modernej doby. Najšikovnejšieho farmára čakala výhra 50 000 eur. Klikni sem a prečítaj si, čo dnes robia účastníci z prvej Farmy.

Pozri si účastníkov 14. Farmy v galérii nižšie.

Kristián Mesíček (22) je pracovitý Záhorák, ktorý miluje adrenalín a nebezpečenstvo.Alexandra Mináriková (22) je šikovnou podnikateľkou, vlastní psí salón.Michal Mošpan (35) pracuje ako zootechnik, takže ovláda všetky práce, ktoré sa týkajú zvierat. Vyzná sa aj v pestovaní.Zdeněk Novák (69) je zvedavý, preto sa prihlásil na Farmu. Je to nadpriemerne inteligentný programátor, ktorý roky žil vo Švajčiarsku.
Zobraziť galériu
(14)
Domov
Zdieľať
Diskusia