Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2022, 18:58
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Dungeons & Dragons dostáva explozívny trailer. Zo stolovej hry, z ktorej vzniklo Stranger Things, sa stáva veľkolepé fantasy

Dungeons & Dragons dostáva explozívny trailer. Zo stolovej hry, z ktorej vzniklo Stranger Things, sa stáva veľkolepé fantasy
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Prvý trailer na Dungeons & Dragons divákov ohúri. Film vyjde v kinách už budúci rok.

Dungeon & Dragons je slávna stolová fantasy hra, ktorá bola extrémne populárna v 70. a 80. rokoch. Nebyť nej, nevznikol by zrejme ani seriál Stranger Things, keďže príbehy a príšery slúžili ako predloha slávneho sci-fi seriálu od Netflixu. Od celovečernej filmovej adaptácie stolovej hry sme nemali veľké očakávania, ale prvý trailer ukazuje, že ide o plnohodnotný fantasy zážitok v blockbusterovom štýle.

Trailer ukazuje skvelé počítačové triky, komplexné akčné súboje a sekvencie na bojisku, magické bytosti, drakov, príšery a sympatického Chrisa Pina v hlavnej role.

Okrem neho si zahrali aj Hugh Grant (A Very English Scandal), Michelle Rodriguez (Fast and Furious), Justice Smith (Pokémon: Detective Pikachu), Sophia Lillis (It: Chapter Two) či Regé-Jean Page (Bridgerton). 

Postava, ktorú stvárňuje Chris Pine, povedie v snímke tím zlodejov a bojovníkov v snahe zachrániť celý svet. Nedopatrením totiž pomohli zlomyseľnej bytosti ukradnúť nebezpečný predmet plný čiernej mágie.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves dorazí do kín 3. marca 2023. Režírovali ho John Francis Daley (seriál Bones) a Jonathan Goldstein (komédia Game Night). 

Odporúčané
Platy hollywoodskych hercov sú odhalené! Nikto nemá na Toma Cruisa, no desiatky miliónov za film zarábajú aj Brad Pitt či DiCaprio Platy hollywoodskych hercov sú odhalené! Nikto nemá na Toma Cruisa, no desiatky miliónov za film zarábajú aj Brad Pitt či DiCaprio 21. júla 2022, 19:30
Domov
Zdieľať
Diskusia