Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti HUAWEI.
22. júla 2022, 18:30
Čas čítania 1:00
Sponzorovaný obsah

Čo počúvaš? Toto by si mal dať každý, kto má vkus na kvalitnú hudbu (Anketa)

VIDEO ANKETY
Uložiť Uložené

Ktorá skladba hrala naposledy tebe?

Šajmo si urobil prestávku medzi festivalmi a koncertmi, no od hudobných videí si ešte nevydýchol. Tentoraz sa vybral s našou najobľúbenejšou anketou Čo počúvaš do bratislavského Starého Mesta. Ak chceš tip na dobrú hudbu, otvoril si presne to správne video. Mladí ľudia si idú naozaj všetko. Najnovšie songy, letné hity či staré klasiky ako Sinatra. Jedna respondentka skonštatovala, že jej momentálne v ušiach hrajú tracky, ktoré by mal počúvať každý, kto má vkus na kvalitnú hudbu. Tipneš si, o ktorý album ide? 

Aby si kvalitný zvuk mohol náležite oceniť, potrebuješ nadupané slúchadlá. Do ulíc sme išli aj s novými štýlovými HUAWEI FreeBuds Pro 2, ktoré boli vytvorené pre dokonalý zážitok z hudby. Keď si v nich pustíš svoju obľúbenú skladbu, ktorá ti hrala už stokrát, zrazu budeš počuť nové textúry. Predstavia ti detaily, ktoré ďaleko presahujú rozsah tvojho sluchu (od 14 Hz do 48 kHz), a pritom si zachovajú pôvabné výšky aj prudké basy.

zisti viac

HUAWEI FreeBuds Pro 2 sú vo svojom jadre inteligentné, prispôsobia sa v reálnom čase, aby si si mohol hudbu vychutnať čo najviac. Čo je prispôsobenie v reálnom čase? Predsa máš ich v ušiach, dobre hrajú a vybavené, no nie? Znamená to, že v momente, keď si ich nasadíš do uší, vyladia zvuk aj hlasitosť podľa štruktúry tvojho zvukovodu, čím ti zaistia naozaj personalizované počúvanie. 

Šajmo sa v nich prechádzal po ulici „na Ega“, pikošku o slovenskom raperovi sa takisto dozvieš vo videu. Okrem toho sa sme rozhodli tieto slúchadlá jednému respondentovi podarovať. Čia odpoveď zaujala Šajma najviac?

Domov
Zdieľať
Diskusia