Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júla 2022, 15:23
Čas čítania 0:37
Martin Adam Pavlík

Cameron Diaz sa vracia na filmový pľac. Zahrá si s Jamiem Foxxom v komédii z produkcie Netflixu

Cameron Diaz sa vracia na filmový pľac. Zahrá si s Jamiem Foxxom v komédii z produkcie Netflixu
Zdroj: New Line Cinema
FILMY A SERIÁLY CAMERON DIAZ HOLLYWOOD JAMIE FOXX NETFLIX SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Odchod do „hereckého dôchodku“ jej príliš dlho nevydržal.

Americká herečka Cameron Diaz síce v roku 2018 ohlásila, že končí s herectvom, nakoniec sa vracia na filmový pľac. Uvidíme ju po boku Jamieho Foxxa, zahrá si v komédii z produkcie Netflixu, píše Metro

Herečku, ktorá v auguste oslávi päťdesiatku, si môžeš pamätať napríklad z filmov Sex Tape, The Counselor, Gangs of New York, The Mask alebo There’s Something About Mary.



Radostnú novinku o návrate herečky prezradil Jamie Foxx na Twitteri, kde zverejnil telefonát medzi ním, Diaz a Tomom Bradym. Cameron Diaz v ňom vraví, že je veľmi nervózna, no zároveň sa teší.

Naposledy sa objavila vo filme Annie z roku 2014, v ktorej si takisto zahral aj Jamie Foxx. Na filmovom pľaci tak bude o chémiu medzi nimi postarané a budú aspoň viac uvoľnení. Detaily o plánovanom filme zatiaľ nepoznáme, rovnako ani jeho názov, vieme však, že jeho produkcia by sa mala začať koncom tohto roka.

Domov
Zdieľať
Diskusia